Nu am fost elev aici, dar lucrez aici de vreo 3 ani.
Nu știu costul excursiilor, bănuiesc că depinde de locație, de câți elevi sunt, dacă sunt decontate, etc.
Cert este că se merge în excursii foarte des, colegul meu cred că își duce copii lunar.
Dacă te referi la olimpiade și mersul la competiții, acolo se decontează o parte de către școală, o parte de către sponsori, iar în unele cazuri o parte de la elevi.
Nu ai nevoie de bani pentru a merge la oricare liceu din România.
Ce pot să spun este că, cunosc foarte bine acest liceu și cunosc foarte bine cultura și performanța acestui liceu. Cred că este din top 10 licee din România din toate punctele de vedere, atât performanță școlară cât și activități extrașcolare, etc. Dacă vrei mai multe info scrie-mi.
Nu am fost elev aici, dar lucrez aici de vreo 3 ani.
Nu știu costul excursiilor, bănuiesc că depinde de locație, de câți elevi sunt, dacă sunt decontate, etc.
Cert este că se merge în excursii foarte des, colegul meu cred că își duce copii lunar.
Dacă te referi la olimpiade și mersul la competiții, acolo se decontează o parte de către școală, o parte de către sponsori, iar în unele cazuri o parte de la elevi.
Hey! Șaguna e considerat unul dintre cele mai bune licee din Brașov, cu un nivel academic ridicat și mulți profesori buni. Nu ai nevoie de bani mulți, doar de rezultate foarte bune la învățătură, pentru că admiterea e competitivă. Cheltuielile principale sunt legate de manuale, activități extrașcolare sau materiale, dar nu există taxe oficiale mari.
Ruxandra15 întreabă: