De ce sa alegi? Merg foarte bine impreuna, crede-ma! Matematica iti dezvolta creierul iar fotbalul iti mentine conditia fizica. Daca vrei sa faci performanta, atunci intr-adevar trebuie sa alegi, ti-as recomanda sa optezi pentru performanta in matematica, poti sa fii la varf si la 70 de ani, pe cand in fotbal la 35 de ani este cam 'game over' ca jucator, poti doar sa antrenezi. Sincer, eu asa am facut doar ca am avut pasiune pentru volei si am fost chiar bun, dar eram si olimpic la matematica, am ales matematica si joc volei de cate ori am ocazia, in competitii mai neoficiale, dar macar de 2 ori pe saptamana merg la sala. Cred ca ar trebui sa mentionez ca am 40 de ani si sunt mandru de cariera profesionala in informatica. Succes!
Daca-ti plac "bombele sexy", ca matematician n-ai nici o sansa. Dar, daca te axezi pe fotbal, sansele sa ai un vocabular cat de cat complex sunt egale cu 0.
Faza e ca sunt inscris deja la un club sportiv ceahlaul ca sunt din tg neamt si e aproape
si eu sunt olimpic la mate da matematica e un fleac o fac pentru ca imi place dar fotbalul la fel imi plac inca nu stiu pe ce sa ma axez