Se cam face un curs de limba straina, la alegere, la orice facultate dar e ceva minor, nu se pune accentul si daca nu-ti dai interesul nici nu cred ca ramai cu prea multa engleza dupa ce termini facultatea. Bine aici ar putea fi si in functie de profesor, cat de mult isi da interesul.
Atat timp cat facultatea e cu predare in romana o poti termina. Problema apare in momentul in care rei sa faci facultatea aia serios din simplul motiv ca majoritatea cartilor si articolelor de specialitate vor fi in engleza. Dar de terminat se poate termina si in romana cu cateva mici dificultati la proiecte si licenta.
Se poate termina chiar lejer doarece la orice facultate (cred) se face engleza in primii 2 ani sau in primul an la nivel de incepator. Se poate opta la nivel avansat daca se strange o clasa.
Engleza sa fie ultima problema la terminarea oricarei facultati.
La majoritatea se cam face un curs de engleza, insa e cam apa de ploaie. Daca nu are legatura cu engleza domeniu poti sa treci fara engleza prin facultate
Facultatea o faci, dar nu te vei putea tine la curent in domeniul studiat fara sa stii cel putin engleza; si atunci, de ce ai mai facut facultatea? Pai ori suntem intelectuali, ori nu mai suntem.
Se poate. Eu in scoala nu am făcut deloc engleza. Am studiat alte limbi. In facultate am făcut prima data engleza și era la nivel de începători. Testarea la engleza nici nu era examen ci colocviu. Deci nu i se dădea mare importanță.
Poti sa termini o facultate si fara engleza. Dar engleza fiind ca aerul, imediat ce se iveste ocazia trebuie invatata atit macar cit sa poti intelege ce citesti. E necesara pentru viata profesionala, pentru emigrat din tara etc. Fara engleza nu existi.
La cam toate facultățile exista materia engleză, însă la ASE, la majoritatea facultăților se face engleză doar un semestru și nu se pune accent pe ea.
Eu sunt la Economie teoretica și aplicată la ASE și am avut media 8 la engleză, deși nu stiu aproape nimic
Bafta!
Aliennnnn întreabă: