| DmnProfesoara a întrebat:

Ptr cei care sunt cls. a 7-aA... Faceti geografie optional? Si daca da spuneti-mi si mie ce fel de subiecte aveti la ora.(vreau sa vad daca sunt la fel in toata tara, sau depinde de scoala)

5 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Pai. la optional profesorul alege ce preda (isi face un plan de optional asa cum crede el de cuviinta pe care apoi i-l valideaza directorul unitatii scolare si inspectorul de specialitate). In concluzie fiecare profesor isi face propriul sau optional.

| marius577 a răspuns:

Eu am facut optional geografie in a 5-a si subiectele erau despre obiective turistice(cascada niagara, fluviul sena etc.). P. S:Sunt in a 8-a

| Mirii (:. a răspuns:

Eu sunt a7a si la optional discutam despe ciclonii tropicali, vulcani, miscarea placilor tectonice, disparitia mamutilor, disparitia dinozaurilor. in concluzie hazarde naturale care este si numele optionalului.

| DeutsA29 a răspuns:

Buna nu sunt in clasa a 7-a dar am facut si eu geografie optional in generala si doamna profesoara a spus sa discutam despre minunile geografice ale Romaniei (asta fiind si numele optionalului) si la ora venea cu fise facute despre anumite teme cu imagini, cu diverse articole din reviste pe care le puneam intr'un portofoliu temele erau de genu: "Megalitii din Bucegi si Ciucas" sau " Vulcanii Noroiosi" si multe alte teme.

| Gaby_8950 a răspuns:

Noi nu facem optional. decat o ora pe saptamana.