Nu poti merge la nici o facultate din lume, daca nu ai terminat 12 clase si nu ai luat BAC-ul.
Daca vrei sa mergi in Anglia, trebuei sa mergi sa te inscrii la un liceu acolo, pentru calsele 11-12 si 13.
Din pacate, liceul la cursul seral se face 13 ani, ori tu nu mai poti fii primit la cursul de zi, ca esti deja peste 18 ani.
Dupa terminarea liceului se da BAC-ul si doar daca-l iei, poti merge al o facultate!
Cu 10 clase, ai sanse minime sa poti sa te angajezi undeva, acum cerintele sunt 12 clase si BAC-ul luat.
In orice caz, la liceu in UK poti merge singur, doar daca parintii tai sunt dispusi sa plateasca scolarizarea pe urmatorii ani.
Trebe vazuta situatia dupa 29 martie 2019 pentru ca vor modifica legiile cu imigrantii.
Mi se pare ca ai nevoie de A level (17 -18 ani). sunt multe info pe net in engleza, daca esti curios
Nu poti sa mergi la facultate aici cu 10 clase, cu atat mai putin acolo. Trebuie sa ai bacalaureatul dat (sau echivalat - nu stiu daca e posibil).
Am zis ca nu poti face facultate, poti sa iti termini liceul acolo. Nu stiu cum e la ei cu examenul de dupa liceu, daca se da sau nu. Ceva au si ei ca sa ateste ca poti face o facultate. Daca aveai bacalaureatul, puteai face o facultate acolo.
Ai drept de munca, doar ai 18 ani. Poti munci la fel de bine aici, ca si acolo.