| Andrei33721 a întrebat:

Salut, am o intrebare legata de absente. M-am transferat de la inceputul anului si nu am fost trecut in catalogul electronic la religie asa ca nu m-am dus, crezand ca n-are cum sa-mi puna vreo absenta. Acum am aflat ca o sa ma treaca in catalog si o sa-mi treaca si absentele de pe lunile trecute care sunt in numar de 13. Are voie profesorul sa treaca absente pe care nu le-a trecut cu luni in urma si daca da, ce pot face sa le motivez?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Bineintleles ca are voie si chiar trebuie sa te noteze cu absente, ca asa este legal.
Stai linistit ca nu ai inac 20 de absente, ca atunci se scade nota la purtare.
Din pacate nu poti duce scutire medicala fiindca nici un medic nu risca sa-ti dea scutire retroactiva, fiindca au ei probleme cu Legea si-si pot pierde munca.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Kufu95 a răspuns:

Da, are voie, cred că fără o scutire medicală nu le poți motiva.

| Nimicnimeninicaieri a răspuns:

Da, este permis sa ti puna absente din urma, nu poti sa le motivezi deoarece la fiecare sfarsit de luna absentele se anunta la ministerul educatiei si raman efectiv blocate nemotivate, pe langa asta profesorul de religie are voie sa nu iti inchida media, daca ai doar o ora pe saptamana si faci un numar de 7 absente nu mai este obligat sa iti inchida media.