Fiecare liceu, fiecare profil si fiecare profesor se simte altfel pentru fiecare elev. Daca tu nu iti doresti mate info si nu vreo sa inveti, nu te du la mate info
Is bun la mate si materii de se fac acolo dar vreau sa mai am timp liber de un sport o iesire cu prietenii si imi e frica ca n o sa am timp
Păi tu îți alegi liceul în funcție de cât timp liber vei avea sau în funcție de ce vrei să faci cu viața ta? Dacă ești atras de mate-info, atunci mergi la mate-info indiferent cât de greu este. Dacă nu ești atras, atunci nu are sens să te duci acolo.
Sunt bun la mate si nici la fizica si chimie n am avut probleme in gimnaziu dar mai vreau iesiri cu prieteni socializari si fac si sport si n as vrea sa ma las imi e frica ca n o sa mai am timp de asta si nu mi-ar placea deloc
În primul rând, niciun liceu nu este atât de solicitant încât să nu mai ai timp să ieși cu prietenii. Da, unele licee sunt mai grele, dar asta nu înseamnă că nu vei mai avea timp liber deloc. Dacă ești organizat, îți va rămâne timp destul să faci ce vrei, inclusiv sport.
În al doilea rând, trebuie să te gândești ce este mai important pentru tine. Să faci un liceu care-ți deschide multe oportunități și-ți sporește șansele de a avea la un moment dat niște venituri mult peste medie, sau să "socializezi" excesiv?
Eu am fost pe mate-info in Bucuresti. Am avut un profesor care nu explica nimic la mate. Venea, umplea tabla de 3 ori cu exercitii (daca apucai sa copiezi tot inainte sa stearga bine, daca nu pa) si pleca. Spunea mereu ca cine vrea sa invete matematica, sa vina la meditatii. Un gunoi de om. Cand a venit bacul daca nu faceam meditatii (cu alt profesor) nici nu reuseam sa trec. Ma gandesc ca nu o fi asa peste tot doar ca si daca ai profesori care iti explica, tie daca nu iti place in mod deosebit acea materie incat sa o exersezi si pe cont propriu in timpul liber, sa stii ca NU vei tine pasul. Sunt multe informatii si chiar daca ai avea un profesor bun, efectiv nu poate sta mereu pe loc pana sa faca sa inteleaga toti elevii din clasa un lucru deoarece nu toti prind ceva la fel de rapid iar ala trebuie sa mearga mai departe cu materia.
Salut. Nu crede toate zvonurile aiuriea, celorlalţi nu le place domeniu, mai bine nu ai crede pe toată lumea.
Depinde de fiecare profesor in parte. Daca te intereseaza la un liceu anume, ar fi bine sa intrebi pe cineva care invata acolo, daca cunosti. Am facut mate-info, matematica si informatica sunt grele si necesita timp. Dar e si un profil care iti deschide multe perspective pentru facultati.
Vreau la mate info pentru ca in prezent is bun la matematica si sunt un pic indecis de ce vreau mai departe asa ca mate info imi ofera toate posibilitatile problema e ca vreau sa am si ceva timp ori o iesire pe afara ori un sport(in prezent fac dar ma gandesc sa ma las in a 10 a sau a 11 a ) un joc pe calculator lucruri de genul asta
VizireanuMihai întreabă: