Nu ai cum sa fi prins si sa dai probele celalate. Cand esti prins esti dat afara si nu mai dai absolut nicio proba viitoare, iar celalate sunt anulate. Atat cele scrise cat si cele orale!
Noua ne-a spus profa de romana ca este nu stiu ce supraveghetor ce se uita pe filmari in timpul examenului si filmarile sunt verificate doar daca este vreo suspiciune.
Si e posibil sa se uite peste ele la 2-3-4 zile dupa proba? Ca ma gandesc ca, daca tot suspecta ceva, se uita in ziua aia.
Am citit pe net de cazuri in care mai multi elevi au fost eliminati DUPA sustinerea tuturor probelor pe baza inregistrarilor video. Eh, ma rog. erau toti dintr-o clasa in care i-a lasat profesorul sa copieze si erau lucrarile asemanatoare, dar voiam sa stiu sigur daca se uita si pe inregistrarile de la probele deja sustinute fara vreun motiv anume.
Se verifica prin sondaj
Se uită. La mine a fost eliminat astăzi cineva pentru că s-au uitat pe camere.
De la ce proba a fost eliminat? Si cand, in timpul examenului sau dupa incheierea lui?
La proba de Geografie, adică ultima. În timpul examenului. S-au uitat pe camere şi au venit şi l-au scos afară
Mersi frumos, ai o funda de la mine. :*
Cu drag și mulțumesc
Nu ai cum sa fi prins si sa dai probele celalate. Cand esti prins esti dat afara si nu mai dai absolut nicio proba viitoare, iar celalate sunt anulate. Atat cele scrise cat si cele orale!