| Furthermore a întrebat:

Inregistrarile camerelor de la bac sunt verificate de catre comisii? Daca da, cand? In ziua respectiva sau pot fi verificate si la cateva zile distanta? Si, de exemplu, daca cineva a fost prins copiind luni la romana, dar a apucat sa dea restul probelor, va fi eliminat pe baza filmarilor consultate la cateva zile distanta?

Răspuns Câştigător
| Dee68 a răspuns:

Nu ai cum sa fi prins si sa dai probele celalate. Cand esti prins esti dat afara si nu mai dai absolut nicio proba viitoare, iar celalate sunt anulate. Atat cele scrise cat si cele orale!

9 răspunsuri:
| Iosif_Vlad_1980 a răspuns:

Noua ne-a spus profa de romana ca este nu stiu ce supraveghetor ce se uita pe filmari in timpul examenului si filmarile sunt verificate doar daca este vreo suspiciune.

| Furthermore explică (pentru Iosif_Vlad_1980):

Si e posibil sa se uite peste ele la 2-3-4 zile dupa proba? Ca ma gandesc ca, daca tot suspecta ceva, se uita in ziua aia.

| Furthermore explică (pentru Dee68):

Am citit pe net de cazuri in care mai multi elevi au fost eliminati DUPA sustinerea tuturor probelor pe baza inregistrarilor video. Eh, ma rog. erau toti dintr-o clasa in care i-a lasat profesorul sa copieze si erau lucrarile asemanatoare, dar voiam sa stiu sigur daca se uita si pe inregistrarile de la probele deja sustinute fara vreun motiv anume.

| koji567 a răspuns (pentru Furthermore):

Se verifica prin sondaj

| Dee68 a răspuns (pentru Furthermore):

Se uită. La mine a fost eliminat astăzi cineva pentru că s-au uitat pe camere.

De la ce proba a fost eliminat? Si cand, in timpul examenului sau dupa incheierea lui?

La proba de Geografie, adică ultima. În timpul examenului. S-au uitat pe camere şi au venit şi l-au scos afară

Mersi frumos, ai o funda de la mine. :*

Cu drag și mulțumesc

Nu ai cum sa fi prins si sa dai probele celalate. Cand esti prins esti dat afara si nu mai dai absolut nicio proba viitoare, iar celalate sunt anulate. Atat cele scrise cat si cele orale!