Http://admitere.edu.ro/2013/
Acesta este site-ul. Incearca la
"Rezultatele celei de-a II-a repartizari în licee ADLIC 2013. "
Lasa-l Cipri pe tristul ala. Apropo tu ai gasit unde te-a repartizat?
Aaa da http://www.ismb.edu.ro/......t_site.pdf aici cauti numele tau este in lista de medii mai bine cauti media ta apoi te uiti la nume.
Eu am intrebat ceva. Daca tu ai chef de misto du-te si sa faci misto de de prietenii tai. Nu stai tu acum pe net sa te dai destept ca m-am saturat de voi. Adio!
Pai e si normal ca te-ai saturat de noi, ai si tu o varsta... Ce palme peste bot ai merita, dac-as fi fost taica-tu ai fi vazut tu...
Tie nu ti se pare ca te ia gura pe dinainte? Tata e decedat si nu cred ca tu iti permiti sa vorbesti asa pentru ca nu esti buricul pamantului. Nu cred ca ai avut 10 pe linie la scoala ca sa iti permiti sau sa fi indreptatit sa imi vorbesti asa si sa ma tratezi de sus. Poti sa ii iei exemplul lui NoChange! Am intrebat ceva si el mi-a raspuns simplu si frumos fara sa ma ia peste picior. Ia-ti nevasta la palme daca vrei si nu incerca sa te mai dai desptept pe internet.
Mersi Nochange si eu am ramas si nu gaseam aia si luciane nu ai dreptu sa zici asa aici pe net toti sunt ca tine nu-mi pasa daca miai putea fi tata ca tu nu meriti pe net scrii cum ai tu chef cu k tz etc cred ca tu iti bateai prietenele cred ca si sotia daca ai avea.
"scrii cum ai chef" daca esti analfabet si lipsit de bun simt.
Ahaa si analfabet in ce sens? si bun simt n-am ca nici tu nu ai si aici esti pe net aici mai scapi de profesori acuma e vara imi predai cand incepe liceul