| editzuuuu a întrebat:

Salut, ma numesc Edy, eu sunt intr-o situatie mai speciala, am fost dat mai tarziu la scoala si am ramas si repetent si acum am 16 ani in clasa a8a si as dori sa sar o clasa sau sa fac 2 in 1. Nu am note foarte mari, eu am inteles ca se poate la frecventa redusa, daca stie cineva ce sa fac, dau funda.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Am mai spus, poti intra la liceu NUMAI la SERAL, dar numai dupa ce termini scoala generala.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, nu exista scoala generala sau liceu cu frecventa redusa si nici sanse sa faci 2 ani intr-unul.
Vei termina clasa a 8-a la scoala unde esti acum si dintr-a 9-a te vei putea inscrie la liceu curs SERAL, fiindca la zi nu mai poti merge, nemaiavand varsta corecta.
La liceul poti face clasele 9-13, fiindca liceul la cursul seral este mai lung decat cel de la zi, iar tu nu ai cum sa mai faci liceul la zi si nici nu esti un geniu, ca sa poti face 2 ani de scoala in 1.

| editzuuuu explică (pentru Violleta2022):

Chiar nu mai exista alta varianta?
Ma gandeam sa vorbesc cu un director la un liceu sa ma bage direct a10a

| Violleta2022 a răspuns (pentru editzuuuu):

Imposibil asa ceva!
Repetentii nu se premiaza si nu sar peste clasele nefacute, dimpotriva!

Mam interesat la scoala pot da examene de diferenta sau sa dau niste bani la liceul la care ma duc sa ma sara

Asta este doar in imaginatia ta, ca legal NU este posibil asa ceva!

Ma pot duce la un liceu sportiv sa fac pana la 20 de ani dar daca nu intru la sportiv plec pe profesionala

Ce nu intelegi?
Ca tu nu mai esti eligibil sa faci licuel la curs de zi, fiindca ai depasit varsta legala.
Tu poti merge dupa ce termini scoala generala, la un liceu curs nuami curs seral, sau la o scoala profesionala.

Tot fac eu cumva si ma duc spre ceva mare nu raman iar si asa merg mai departe nu exista varsta maxim pentru intrarea la liceu