| Paul97 a întrebat:

Poate intreb o prostie dar cum fac sa scriu si eu un raspuns la intrebarile celorlalti?//Nu radeti!

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Vezi ca este un buton "Raspunde", sau "Raspunde primul". Dai click acolo. Apoi click in casuta "Raspunsul tau aici...". Mai departe vine de la sine.

9 răspunsuri:
| CristiUcV a răspuns:

Presupun ca aici pe TPU, iti apare un chenar in care scrie "raspunsul tau" acolo scrii si dupa dai raspundewinking

mira
| mira a răspuns:

Selecteaza intrebarea si iti va aparea spatiul de raspuns. Urmeaza instructiunile de acolo.

| Maream a răspuns:

Da-i click pe intrebare si sub intrebare dupa ce ai dat click iti apare unde sa raspunzi.

| liliana97 a răspuns:

Pai dai pe intrebarea respectiva si dai la raspunde iti scrii tu textul. funda?

| Mangustă a răspuns:

Ti-am facut aici o schema cat se poate de SIMPLA! O.O http://i.imgur.com/2TyJp.png

| RainOfColors a răspuns:

Da click pe intrebare si iti va aparea un chenar in care scrie "Raspunsul tau aici." si scrii acolo. Apoi apesi butonul "Raspunde" pentru a posta raspunsul. Cam asta e tot. Presupun ca esti nou pe TPU asa ca, iti urez Bun Venit! Succes!

| florrymiha a răspuns:

Pai e destul de usor. Intai asigurate ca esti logata, sau logeaza-te. Dupa care, cand vezi o intrebare la care vrei sa raspunzi, dai clic dreapta pe ea. Sub intrebare ai un loc unde poti sa scrii. Dupa ce termini de scris raspunsul, dai pe Raspunde[care e putin mai jos, langa locul unde ai scris]. Iar apoi se deschide o fereastra unde o sa-ti apara textul pe care l-ai scris iar dedesubt, "Doresc sa il public" si "Doresc sa il editez". Daca mai ai ceva de completat apesi pe al 2-lea buton, daca nu, pe primul.
Iar daca o sa se gaseasca greseli, o sa-ti apara inca o fereastra, si apesi pe butonul de acolo.
Sper ca te-am ajutat!

| niku93 a răspuns:

Ba paule, da nici eu nu prea stiu cum e pe site-ul asta, e aiurea rau!
sa-mi spui si mie dupa ce primesti raspuns ca nici eu nu ma pricep.

| Paul97 explică (pentru niku93):

Deci.Cand ai intrat pe site iti apar intrebarile.In colt stanga la intrebari iti apare "Raspunde primul" sau doar "Raspunde"