Vezi ca este un buton "Raspunde", sau "Raspunde primul". Dai click acolo. Apoi click in casuta "Raspunsul tau aici...". Mai departe vine de la sine.
Presupun ca aici pe TPU, iti apare un chenar in care scrie "raspunsul tau" acolo scrii si dupa dai raspunde
Selecteaza intrebarea si iti va aparea spatiul de raspuns. Urmeaza instructiunile de acolo.
Da-i click pe intrebare si sub intrebare dupa ce ai dat click iti apare unde sa raspunzi.
Pai dai pe intrebarea respectiva si dai la raspunde iti scrii tu textul. funda?
Ti-am facut aici o schema cat se poate de SIMPLA! O.O http://i.imgur.com/2TyJp.png
Da click pe intrebare si iti va aparea un chenar in care scrie "Raspunsul tau aici." si scrii acolo. Apoi apesi butonul "Raspunde" pentru a posta raspunsul. Cam asta e tot. Presupun ca esti nou pe TPU asa ca, iti urez Bun Venit! Succes!
Pai e destul de usor. Intai asigurate ca esti logata, sau logeaza-te. Dupa care, cand vezi o intrebare la care vrei sa raspunzi, dai clic dreapta pe ea. Sub intrebare ai un loc unde poti sa scrii. Dupa ce termini de scris raspunsul, dai pe Raspunde[care e putin mai jos, langa locul unde ai scris]. Iar apoi se deschide o fereastra unde o sa-ti apara textul pe care l-ai scris iar dedesubt, "Doresc sa il public" si "Doresc sa il editez". Daca mai ai ceva de completat apesi pe al 2-lea buton, daca nu, pe primul.
Iar daca o sa se gaseasca greseli, o sa-ti apara inca o fereastra, si apesi pe butonul de acolo.
Sper ca te-am ajutat!
Ba paule, da nici eu nu prea stiu cum e pe site-ul asta, e aiurea rau!
sa-mi spui si mie dupa ce primesti raspuns ca nici eu nu ma pricep.