| Vlad69000 a întrebat:

Salut! Sunt a8a si situatia nu e cum ma asteptam.Am schimbat scoala anul ăsta pentru că la cealaltă școala nu s-au luat note asa mari la E.N. (acum sunt la cea mai buna scoala din tot orasul dupa rezultatele in evaluare)
Faza e așa: notele la mate nu fluctueaza deloc, am un 3, un 4 și un 5 in catalog, am dat si un test la geometrie si nu cred ca intru într-un 5. Fac si pregatire din clasa a7a dar recent nu prea mai inteleg bine nici aici, in special la geometrie.Materia s-a complicat drastic, pai si daca raman pe vara ce fac?
Eu ma gandesc sa schimb incepand din modulul 3 profesoara de pregatire la matematica, nu stiu acum daca e o idee buna, va las pe voi sa va ziceti parerea, dar acum teama mare e ca nu voi mai intra in examen si voi repeta clasa.Acasă când incerc sa imi fac temele, nu ies! Seara dupa ce termin temele mai incerc sa fac exercitii in plus, dar si pe astea le fac greu. Am incercat si diferite metode, m-am uitat la lectii video, si tot nu dau de cap.
Aveti vreo solutie?

5 răspunsuri:
| angel6lust a răspuns:

Cum adică să-ți schimbi profesoara de matematică? Asta nu stă în puterea unui elev.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru angel6lust):

Cred că face meditații și poate la profesoara de meditații se referă.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Depinde. Înainte la cealaltă şcoală ştiai tot şi acum nu mai ştii? Ţi se par exerciţiile grele?

| Vlad69000 explică (pentru Alex765431):

La cealalta scoala hai ca mai luam cate un 7-8 dar geometria in spatiu a distrus totul.Si la meditatii incep sa inteleg din ce in ce mai putin, anul trecut a fost bine. Exercitii ma strofoc sa fac in timpul liber dar nu prea ies corecte

| Vlad69000 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Da la meditatii ma refer