| Anonim3034 a întrebat:

Salut!
Sunt in clasa a 9 a la profil mate-info la un liceu bun din orasul meu.Stiu ca de abia a inceput anul scolar,dar simt ca nu ma prea regasesc in profilul asta am prins si cativa profesori mai nasoli precum doamna de mate de la care nu prea inteleg mai nimic(si care nu si prea da interesul) si alti cativa.M am gandit la optiunile pe care le as vrea dupa liceu si ma gandeam ori la academia de politie, ori la drept,ori la medicina, astea sunt domeniile care ma incanta cel mai tare.Din acest motiv m-am gandit sa ma transfer la filologie bilingv in acelasi liceu in care sunt si vreau sa stiu care e procedura de transfer, ce e nevoie pentru transfer(acte, medii etc) si cand ma pot transfera avand in vedere ca sunt clasa a 9 a.
Multumesc!

2 răspunsuri:
| Dragosstpu a răspuns:

Imi pare rau pentru experienta ta. Daca media ta e mai mare decat ultima medie (din evaluarea natioanala) de la specializarea unde vrei sa te transferi, o poti face din semestrul 2. Daca nu, in clasa a X-a. Faci o cerere la secretariat. Mult succes!

| sierra1 a răspuns:

"sa ma transfer la filologie bilingv in acelasi liceu in care sunt si vreau sa stiu care e procedura de transfer"

1 nu mai sunt semestre cum zicea unu'
2 nu te muți intr-a 9 a ci la Anu'
3 la ce-ți trebuie bilingv dacă ai face medicina sau dreptul?