| UserFaraNumelmao a întrebat:

Salut TPU,deci am o dilema.
Am ramas corigent la matematica (Clasa XII),ceea ce nu este o problema,dar sunt curios de un lucru.
Am primit diploma de absolvire a liceului, deci daca nu ma prezint la corigenta si nu o iau. raman cu diploma care este stampilata si semnata de director si dirigente...voi ce credeti?

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Cu hârtia aia poți să te ștergi la... frunte. Adică nu face doi bani.

| gabicoo a răspuns:

E o diplomă onorifică - fără nici o valoare - nu este act de studii.

| UserFaraNumelmao explică (pentru gabicoo):

Atunci de ce este semnata si stampilata de director?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru UserFaraNumelmao):

Intreaba i pe profesori de unde vrei sa stim noi?

| gabicoo a răspuns (pentru UserFaraNumelmao):

E un fel de show legat de banchetul de absolvire cu tocă, robă/eșarfă și diplomă - de parcă au luat doctoratul. Am văzut chestia asta și la clasa a IV-a în unele școli. Urmează și la absolvenții de grădiniță în curând.

| VoidEternal a răspuns:

Nu îți cere nimeni diplomă de absolvire liceu. Îți cere diploma de bac. Diploma aia nu are mai multă valoarea decât foaia pe care e tipărită.

| siriusblack98 a răspuns:

Treaba este ca daca e diploma reala de absolvire a liceului parafata si stampilata (nu una festiva fara valoare administrativa cum se mai dau pe la anumite scoli) inseamna ca a fost eliberata din pura eroare a secretariatului deoarece n-au verificat daca toti elevii au promovat. Aici vor aparea doua probleme:
1. Daca nu sustii coregenta si nu promovezi, ramai cu situatia neincheiata si diploma o sa fie inregistrata ca "Nula".
2. Dupa ce diploma o sa fie inregistrata dupa serie si numar ca fiind "Nula", nu vei putea sa sustii examenul de Bac.

| LisaJulie a răspuns:

Ai spus ca nu este o problema dacă ai rămas, înseamnă că vei lua corigența

| Alex765431 a răspuns:

Diploma nu o să aibă valoare dacă nu iei corigenţa.