| Șachi a întrebat:

Salut,TPU!
Îmi poate explica cineva cum mi se va decide nota finală la probele de la bacalaureat?
Adică dacă de exemplu, la prima corectare am 7 cu 9, după 8 cu 10, care e nota finală? Se iau notele din mijloc, și li se face media?
După contestații corectează 2 sau 4 profesori(în caz că rezulatele primilor doi au o discrepanță mai mare de un punct). Indiferent de numărul de profesori care corectează contestațiile,dacă și aceștia au dat note,a căror diferență este mai mare de un punct,la ce rezultat se va ajunge? Am văzut ceva trecut în regulament,dar acum,când se corectează de le monitor, nu cred că mai poate interveni comisia pentru o împăcare.Sunt din școli diferite profesorii din seriile de 2 care corectează lucrările,nu?
Am auzit recent că se trece nota mai mare.Ce bine ar fi! Dar eu știu că se face media celor din mijloc, în caz că între primele 2 există o diferență mai mare de un punct,sau media primelor două, dacă între ele nu exista o diferență atât de mare.

4 răspunsuri:
| Ka0ru a răspuns:

Pune mana si repeta comentariile la romana si lasa speculatiile. Chiar nu te ajuta cu nimic sa stii cati profesori sau cum sau ce.

| Șachi explică (pentru Ka0ru):

Dimpotrivă,mă ajută.

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui trecută not mai mare.

| Ka0ru a răspuns (pentru Șachi):

Nu inteleg cum ar putea sa te ajute dar ramai cu halucinatiile tale. Bafta la bac!