| Alexandru_Iosifescu_1984 a întrebat:

Imi puteți zice cum este liceu teoretic Marin Preda.Adica daca puteți să-mi ziceți cum sunt profesori (chestii de-astea) și la ce facultate mă pot duce după ce termin liceul/ce ies(medic...)

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Am dat bacul acolo si mi s-a parut un liceu plin de...scuza-ma ca zic, cocalari. Daca vrei sa faci ceva cu viata ta, mai bine mergi la un liceu calumea daca ai medie. Zona, la fel, putin dubioasa. In general poti merge la orice facultate vrei atata timp cat stii ca te descurci esti bun pe acel profil.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Am vesti bune pentru tine, fara sa te mai stresezi, nu trebuie sa te duci la nici o facultate, daca nu esti interesat sa inveti pe rupte, ca oricum nu-ti da nimeni de munca dupa ce termini facultatea aia.
Acum lumea face 2-3 facultati apoi se duc in piata si vand la taraba, doarece in fiecare an termina facultatea mii de studenti, dar posturi de munca nu ies pentru ei.
Fa un liceu care-ti place, ce profil doresti si dupa aceea, orietneteaza-te care o postliceala, care te formeaza profesional, cu sanse mult mai mari sa gasesti ceva de munca.
Cu un liceu teoretic nu poti face medicina, ca nu inveti chimie la nivelul pregatirii pentru facultatea de medicina.

Pentru facultatea de medicina, ar fi indicat sa faci un liceu sanitar si sa inveti pe rupte chimia si anatomia.
La facultatea de medicina se intra extrem de greu, concurenta fiine f mare si mediile peste 9, dar este cea mai grea facultate si cea mai lunga (6 ani + 4 de rezidentiat).

| supadeceapa a răspuns (pentru Violleta2022):

Sunt la medicina si nici nu stiam ca exista liceu sanitar rolling on the floor
Am fost la liceu teoretic pe stiinte ale naturii si sunt foarte ok. Am colege si de la licee mediocre umaniste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici măcar nu mai există licee sanitare în fiecare județ și aia spune că nu te poți face medic fără liceu sanitarlaughing))