| Ionut2332 a întrebat:

Salutare tuturor. Recent am inceput pregatirile pentru psihologic si domnul profesor mi-a dat de facut o autocaracterizare pentru acasa. Ma puteti ajuta cu un model?

2 răspunsuri:
| Oana1308 a răspuns:

Nu cred ca ți-ar fi de prea mare ajutor un model de autocaracterizare...pur si simplu trebuie sa povestești despre calitățile tale, pozitive sau negative, cum esti ca si persoană.

| RoCkKiD a răspuns:

In fiecare an vad oameni care vor sa se pregateasca pentru o evaluare psihologica si treaba asta se intampla pentru ca in mare masura nu pricepeti ce inseamna.

Nu este un examen pentru care te poti pregati, este o evaluare a ta cu scopul respingerii candidatilor nepotriviti functiilor din institutia respectiva. Nu stiti ce teste se vor aplica deci nu te poti pune sa le inveti si chiar daca ai stii cel mai probabil este unul cu o baza de date de mii de intrebari si daca nu cumva esti un expert in metodologia de evaluare nu ai cum sa le potrivesti avand in vedere ca au si metode de control pentru mintit.

Acum, eu il inteleg pe omul ala ca banul e ban, dar in realitate nu o sa te ajute cu nimic, doar ca o sa mergi mai calm la ea ca ai impresia ca esti pregatit.

Ai si sansa sa mergi acolo, sa incerci sa dai raspunsuri dezirabile care nu vor fi in concordanta cu restul si risti sa ti-o iei in freza in mai mare masura decat daca ai raspunde sincer.