1. Baga-te la meditatii la matematica daca vrei sa treci, si eu am facut la fel cand am fost a 12-a. Am facut meditatii vreo 6 luni ca sa reusesc sa trec pentru ca nu stiam mai nimic (si eu eram pe mate-info totusi).
2. Competentele la engleza sunt egale cu 0 ZERO. Nu te afecteaza in nici un fel la promovarea examenului indiferent ca primesti calificativ A1 sau C2.
Din păcate sau din fericire, înțelegi cum vrei tu, de anul viitor va trebui să înveți foarte mult și să te axezi pe niște domenii unde ai rămas în urmă. Spre exemplu, problemele tale cu matematica. Îmi pare rău pentru tine dacă nu înțelegi perfect matematica – nici pentru mine nu este punctul forte –, dar te asigur că, dacă te concentrezi mai mult pe ea și faci meditații, vei ajunge la un nivel mai înalt.
Cât despre limba engleză, poți să îți iei un dicționar sau, de asemenea, să înveți ușor pe Duolingo. Este important să îți faci, de asemenea, și prieteni online din alte țări, cu care poți discuta în limba engleză pe diverse subiecte. În acest fel, vei deveni mai bun în dialoguri în limba engleză și vei reuși să obții o notă bună la materia respectivă.
La biologie, este necesar să faci meditații. Cel mai important, înainte de toate, este să nu ai emoții și să reușești să iei bacul din prima.