| Lolkkk a întrebat:

Se pare ca la anul a venit si perioada mea cu bune si cu grele voi fi clasa a12a)))
Știu ca o sa fie un an mai greu si că o sa fie bacul asa ca vreau un sfat vă rog eu frumos din suflet
La mate ce o să ma fac:pe profă nu o interesează daca luăm bacul sau nu. Sau daca înțelegem in clasă sau nu.
Română:aici înțeleg cât de cât si doamna mi se pare chiar cuminte adică încearcă sa ne explice pe înțelesul nostru si asta mi se pare bine.
Biologie:aici nu prea am cu ce sa mă plâng pentru că e de invatat doar teorie mna
Sfat pentru matematica?
Si la engleză nu știu ce o să ma fac pentru că nu prea știu sa formeze propoziții in engleză și de tradus mai știu si eu asa unele cuvinte. Sfat? Sa imi iau un dicționar sau o carte si sa învăț după ea? La engleza am trecut cu ajutorul colegului meu si la anul vor fii competentele si imi este fricaaaa rău.
Eu sunt la stiinte ale naturii si dau bacul la biologie mate si romana si de aia am spus toate astea.
Legat de doamna de mate:la ore se uita doar pe temele noastre mie nu imi zicea nimic si la teste nu prea lasă de la ea de exemplu daca ai 4, 30 așa ți-l pune si ne trebuie 8 note si a zis că cui nu ii iese media la anul cu cele 8 note nu ne bagă în bac
Ce mă faccc?
Sfaturi?

2 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

1. Baga-te la meditatii la matematica daca vrei sa treci, si eu am facut la fel cand am fost a 12-a. Am facut meditatii vreo 6 luni ca sa reusesc sa trec pentru ca nu stiam mai nimic (si eu eram pe mate-info totusi).
2. Competentele la engleza sunt egale cu 0 ZERO. Nu te afecteaza in nici un fel la promovarea examenului indiferent ca primesti calificativ A1 sau C2.

| Hamilton a răspuns:

Din păcate sau din fericire, înțelegi cum vrei tu, de anul viitor va trebui să înveți foarte mult și să te axezi pe niște domenii unde ai rămas în urmă. Spre exemplu, problemele tale cu matematica. Îmi pare rău pentru tine dacă nu înțelegi perfect matematica – nici pentru mine nu este punctul forte –, dar te asigur că, dacă te concentrezi mai mult pe ea și faci meditații, vei ajunge la un nivel mai înalt.

Cât despre limba engleză, poți să îți iei un dicționar sau, de asemenea, să înveți ușor pe Duolingo. Este important să îți faci, de asemenea, și prieteni online din alte țări, cu care poți discuta în limba engleză pe diverse subiecte. În acest fel, vei deveni mai bun în dialoguri în limba engleză și vei reuși să obții o notă bună la materia respectivă.

La biologie, este necesar să faci meditații. Cel mai important, înainte de toate, este să nu ai emoții și să reușești să iei bacul din prima.