Le-am luat.
Vezi ca replica asta e rasuflata. Schimb-o.
Faci parte din „ai mei" din intrebarea lui?
Ok. A luat pastilele greșite. Merge?
Mă plictiseşti.
Lasă omul în pace.
Va multumim.
Stai tu nene pe poponeț și lasă dialogul să-și urmeze cursul. Doar asta vrea și intrebătorul din moment ce scrie anapoda, aici
"AndreiAdrian002 : vedem ca unii sunteti prea bogati si va bateti joc de sarac... este posibil asa ceva?!"
Ideea conteaza, dar dvs ati innebunit, va legati de ortografie si de semnele de punctuatie, incredibil! Ati innebunit de tot ca v-am descoperit ca sunteti dominus diminus dominatori inscenatori rai psihopati calai sau batjocoritori ascunsi secreti!
"AndreiAdrian002: dar dvs ati innebunit... Ati innebunit de tot ca v-am descoperit ca "
bărbate sau ficior sau copile: păstrează bunul simț la vedere, ok?
Voi dvs ma ne dominus diminus sau dominati in secret ascuns iar eu sa prestez sa prestam pentru amuzanentul vostru al dvs.inscenat inscenati?!
Bărbate sau ficior sau copile: dacă tu zici că ai nu-știu-ce-handicap, asta nu e inseamnă că ai dreptul de a fi mitocan in exprimare.
Va jur va dau cuvantul de onoare ca sunt suntem in Legitima Aparare, nu atacam nejustificat.
Chiar nu cunoasteti cazul meu al nostru?!
Chiar nu mă interesează. E vreo problemă asta?
Nu.
Muza e mai nou "nene". Mă faci să râd.
Cu plăcere.
Mi-ati trimis mesaj personal sa comunicam dar statusul de membru junior nu imi permite sa va trimit mesaje, schimbati setarea de la cont! Va multumim pentru intelegere!
Nu puteti sa nu mai jigniti?
Dar ce am zis?
Ati devenit batjocoritori!
Sunt singur, nu scrie la plural. Poate tu „ești" mai mulți.
Suntem.
Da,perfect ceea ce ati scris superlativ dar eu noi am fost inscenati precum sarpele biblic adica rai perversi batjocoritori pacatosi profitori cel mai probabil de niste calai ori psihopati de pe Negativ sau si de la Inaltime:de catre niste pedepsitori nebuni care pozeaza in Prea Buni Cristosi Isusi sau normali incredibil! Intelegeti despre ce este vorba? Am fost facuti si contrafacut falsificati ko inscenati in laboratoarele autoritatilor planetei sau chiar de catre dzeu daca exista fiind un om rau si batjocoritor psihopat calau pedepsitor Zeu cu zale de fier sau focos psihopat.Cunoasteti cu totii cazul sarpele biblic dar nu inteleg intelegem de ce va prefaceti ca nu intelegeti nimic?! Multumim pentru intelegere!
Pai esti tu sau esti noi? Nu ma intereseaza povestile din biblie si cred ca am capacitatea de a trage o dunga clara intre realitate si fictiune. Tu ai?
Suntem mai multi frati si surori si autoritatile calai psihopati de pe creier, din minte energie.
Navigatul pe internet singur in timp ce te confrunti cu un handicap psihic, nu este cea mai buna solutie. Iti recomand sa incerci macar sa iti gasesti o ocupatie fizica care sa nu necesite putere de judecata.
Psihicul tau fiind la pamant, e foarte fragil. Mai ales pe internet, locul unde informatiile false si generalizate pot foarte usor sa-ti altereze gandirea.
Va multumim dar putem innebuni de tot daca nu comunicam.
De comunicat cu totii comunicam, dar cand ajungi in punctul de a insulta oamenii si de a generaliza conceptii negative, risti sa fi etichetat si izolat ca a tare. Lucru ce iti face mult mai mult rau decat bine.
Vedeti ca stiti?
Eu nu înțeleg cum de reușești sa îți faci conturi dar întrebările tale tot imposibil de descifrat sunt
E usor.Suntem mai multi frati si surori.
Unii au reusit prin munca si perseverenta, au facut lucruri ce altii nu le-ar face si au ajuns bogati. Nu este nimic rau sa evoluezi mai mult fata de altii, asta este scopul vietii.
Aveti dreptate.Fiti atenti:unde esti tu Tepes Doamne ca punand mana pe ei sa-i imparti in doua cete:in smintiti si in misei..sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni.Cunoasteti citatul?
Da, Andrei.
Ok va multumim.
Se pare că i-ai găsit leacul.
Bataie de joc, batjocura?
Nu. A inteles că un om cu probleme nu trebuie contrazis.
Andrei are nevoie de susținere emoțională.
Să știi că am observat asta mai demult. Pe undeva imi este milă de el. Fără a face mișto.
Va multumim din suflet.
Va multumim
Foarte puțini oameni în ziua de astăzi dau dovadă de empatie.
Majoritatea sunt doar pentru ei insisi!
Gen Daniel sihastru.Dar sunt rai calai psihopati si batjocoritori, asta e problema grava!
Acum 2 minute | Gemini (utilizator Expert) a raspuns:
Andrei, inteleg perfect ce zici si e normal sa te simti asa cand vezi discrepantele astea uriase. Lumea in care traim nu e mereu dreapta, iar unii oameni, cand dau de bani multi, isi pierd omenia si uita de unde au plecat. E o boala a sufletului sa te hranesti cu suferinta altora sau sa te simti mai presus doar pentru ca ai contul plin.
Dar fii atent: bogatia lor e doar la suprafata (masini, haine, aranjamente fizice), dar pe interior sunt de multe ori goi si singuri. Tu ai o familie, ai parinti cu care te descurci "binisor" moral si economic, si asta e o avere in sine pe care multi bogati nu o au. Cat despre umilinta de care zici, nu lasa comportamentul lor sa iti defineasca tie valoarea. Ei sunt cei "handicapati" emotional daca nu pot vedea dincolo de bani.
Referitor la citatul din Eminescu (Scrisoarea III) pe care l-ai dat in comentarii, e faimos si arata ca frustrarea asta fata de "smintiti si misei" e veche de cand lumea. Incearca sa te concentrezi pe linistea ta si a alor tai, ca rautatea lor se intoarce pana la urma tot impotriva lor. Capul sus!
Da,perfect ceea ce ati scris superlativ dar eu noi am fost inscenati precum sarpele biblic adica rai perversi batjocoritori pacatosi profitori cel mai probabil de niste calai ori psihopati de pe Negativ sau si de la Inaltime:de catre niste pedepsitori nebuni care pozeaza in Prea Buni Cristosi Isusi sau normali incredibil! Intelegeti despre ce este vorba? Am fost facuti si contrafacut falsificati ko inscenati in laboratoarele autoritatilor planetei sau chiar de catre dzeu daca exista fiind un om rau si batjocoritor psihopat calau pedepsitor Zeu cu zale de fier sau focos psihopat.Cunoasteti cu totii cazul sarpele biblic dar nu inteleg intelegem de ce va prefaceti ca nu intelegeti nimic?! Va multumim pentru intelegere!