Increderea vine din interior. daca te descurajezi singura o sa ai doar de pierdut in viata. Adopta o postura increzatoare ca alfel este in dezavantajul tau. Notele tale nu dau dovada de prostie ci doar nu te stradiuesti destul iar daca nu intelegi ce spun unele persoane este pentru ca nu esti atenta. inseamna ca nu te intereseaza. daca cineva spune un lucru interesant pentru tine sigur vei intelege... ia incearca
Bună
Cel mai bine ai pune mana si ai invata ceva că, cred că nu iti strică!
Baftă
O seară faină
Daca ai note rele nu inseamna ca esti proasta ci doar ca nu te straduiesti destul.Cred ca stii si singurica ca poti avea note mult mai mari.
Nu te mai desconsidera, nu esti proasta si incearca pe parcursul timpului sa-ti demonstrezi tie ca nu esti proastra.
Bafta!
Fa-ti si un control medical la endocrinologie. In caz de hipotiroidie netratata se micsoreaza mult capacitatea intelectuala. Daca obosesti si fizic usor si esti si plinuta ar fi si mai clar ca ai hipotiroidie.
Odata inceput tratamentul rezultatele sint aproape spectaculoase si in ce priveste intelectul.
Dar asta afli dupa analize.
Nimeni nu e prost. Daca nu intelegi de multe ori ce zic unele persoane inseamna ca trebuie sa si asculti, nu e destul sa auzi. Si la scoala, incearca sa te straduiesti. Sunt sigura ca ai un talent aparte, pe care probabil ca, inca nu l-ai descoperit. Tine minte : nimeni nu e prost!
Cred ca mai bine ai pune mana pe carte, si la scoala sa fa tot ce poti pentru a putea invata si asa vei putea avea note bune!
Eu fac tot ce pot pentru a putea invata si am numai 9 si 10!
Vei reusi si tu! Mult noroc!
Cu mult in urma aveam si eu sentimentul asta, in perioada 8-19 ani (copilaria). Banuiesc ca si tu te afli intre varsta asta.Tin minte ca nu ma interesa nimic pe atunci decat DISTRACTIA! Daca ma intrebai ceva de politica, cultura generala, etc.Eram parasuta! Si am avut de suferit! Daca eram prost! nu sufeream dar cel mai mult doar cand sti ca poti(ca nu esti prost) dar esti LENES si nu ai dorinta de a te DOCUMENTA! Pentru ca un boschetar desi e prost pe el nu il afecteaza (el e indiferent) dar tocmai cand sti ca poti dar nu faci esti afectat! Tin minte ca la mine problema era ca eram obsedat de un lucru(in cazul meu fotbalul si internetul) nu ma interesau sincer nici femeile atat eram de maniac! Pana cand am ajuns la APOGEU nu mai puteam sa sufar starea in care ma aflu (pe la 16-17) ani cam.Am zis ca trebuie sa dau la o parte OBSESIILE (cel putin le-am limitat) din 6 ore de fotbal +internet 6 ...am redus la 2 ore fotbal si 2 internet! Am inceput in felul asta am inceput sa invat mai bine, sa urmaresc emisiune de cultura pe Discovery, am inceput singur sa caut despre medicina, despre Geografie, Istorie si altele.Si lucrul acesta m-a ajutat mult, am revenit in societate(fiind pana atunci DECONECTAT DE LUME).Te sfatuiesc sa renunti la VICII(facebook, messengere, etc si sa mai faci si ceva util) In felul asta o sa incepi sa sinti ca traiesti, si nu doar ca o umplutura!
Nu esti prosta...nu itelelegi nimic din ceea ce-ti zic oamenii pentru ca tu doar ii auzi, nu ii si asculti. Fa un efort si asculta ceea ce zice cineva, mediteaza si gandeste-te la ce vrea sa zica cu adevarat...nu arunca raspunsuri imediate fara sa le gandesti. Cu notele se rezolva daca inveti temeinic si esti atenta la orele de curs. Daca te-a ajutat cu ceva raspunsul meu ma bucur.
Fechete_Florin_1993 întreabă:
anonim_4396 întreabă: