| deliutza_7233 a întrebat:

Un grup de elevi care vizitează Peştera Vadu Crişului sunt însoţiţi de dirigintele clasei. Unul dintre copii a venit cu căinele. Vizitănd peştera, admiră stalactitele, stalagmitele şi lilieci atîrnaţi pe tavan; la un moment dat, lampa de carbid s-a stins. Copiii au fost sfătuiţi să nu se sperie şi să nu facă gălăgie. Căinele a devenit foarte agitat şi a început să latre. În scurt timp lumina revine şi copiii, nedumeriţi la început, găsesc răspuns la reacţia căinelui. Găsiţi răspunsul şi argumentaţi!
plzzzz help:*

Răspuns Câştigător
| CatalinInside a răspuns:

Dupa vaca, cainele are un simt foarte bun in "detectarea" pericolelor. Te sfatuiesc sa cauti si sa afli daca nu a fost cumva un cutremur in ziua respectiva, de obicei asa reactioneaza la cutremur, inainte sau/si in timpul cutremuruilui.
Alta explicatie, da ar fi un fenomen straniu, daca ai credinta nimic nu se va intampla.

5 răspunsuri:
| JustBeEvil a răspuns:

Ce?

| JustBeEvil a răspuns:

Mda...in fine.
s-o fi speriat...doamne din orice lucru pe care il fac unii va duce gandul la fantome.o doamnelaughingrolling on the floornu te mai speria si tu

| SecretWish a răspuns:

Credea ca a fost atacat...liliecii sunt negri, ori era turbat, ori ii era frica de intuneric big grin laughing) Nu mai stiu...

| deliutza_7233 explică:

Era pentru. olimpiada de bio desteptilor

| Trix_4411 a răspuns:

rolling on the floor vai ce raspunsuri rolling on the floor am avut si eu intrebarea asta intr.un test. si am zis ca gradul de excitabilitate al cainelui era prea mare sau ceva de genubig grin