| numedeutilizator1 a întrebat:

Un mod mai simplu de a invata la istorie pentru bac?

4 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

E aproape imposibil mai bine mă pui să învăț tabla înmulțirii. Matematica calculare unghiuri de con aria unghiului de con matrici ecuații cu fantome și necunoscute.

Hai să îți dau o rezolvare la treabă asta
Faci o lista cu ce a fost mai importat
Faci un rezumat al întregii materii
Ani domnitori rascole revoluții
Și nu le înveți că engreu rău de tot
Ci faci un filmuleț pe YouTube că și când tu și prezența aceasta materie acest rezumat
Apoi îl asculți de sute de ori
Îți faci test cu întrebări pui niste biletele într-un borcan că și când și fi la jocul ăla vrei sa fii miliardar.
Și tragi biletul răspunzi din minte la întrebare pe hârtie verifici răspunsul.
Daca răspunsul este bun îl pui in alt bol cu întrebări al căror răspunsuri îl cunoști.
Daca răspunsul nu este bun
Atunci îl pui in alt borcan cu întrebări la care nu și cunoscut răspunsul
Până când termini 500 de biletele cu întrebări

Acum din 500 de întrebări tu ai greșit la 400
Nu te speria acum iei întrebările astea 400 și încerci să le înveți răspunsul că și când ar fi o parola de logat in adresa de e-mail.
Te gândești că acea întrebare este user-ul de la acea adresa de e-mail și tu acum vrei sa ii tii minte parola

Răspunzi la aceste 400 de întrebări posibile.
Acum ai mai dat inca 100 de răspunsuri bune
Au mai rămas 300 de întrebări la care tocmai le-ai recapitulat răspunsul prin prisma faptului că le-ai verificat sa vezi daca sunt bune sau nu sunt bune.
Și le și proaspete in minte
Apoi le iei la mana și mai răspunzi încă o dată scrii și întrebarea și răspunsul cu pixul pe caiet pentru că atunci când îți trec prin ochi minte creier și le scrii pe caiet poate se mai salvează ceva pe acolo
Și acum au rămas 200 fara răspuns corect
Și vei face treabă asta până când vei da la toate 500 răspunsul cel bun.
Apoi reiei operațiunea aceasta în fiecare zi sa dai răspunsuri corecte. Nu te speria poate mâine iar din 500 de întrebări dai doar 110 corecte nu e bai repeți toată ziua operațiunea
Seara dai din 500 de întrebări 500 de răspunsuri corecte

Poimâine dimineață vei da 160 de răspunsuri corecte dar repeți operațiunea jocul vrei sâ fii miliardar
Și tot așa până în momentul în care peste 5 zile o sa dai 500 de răspunsuri corecte la 500 de posibile intrebari

| Mosotti a răspuns:

Simplu e daca ai memorie, daca n-ai, aia e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma8 simplu decat ce?
Invatati sa vorbiti.
Intotdeauna cand utilizati expresii si grade de comparatie relative, trebuie sa specificati si la ce va referiti.
Are sens sa zic ca eu sunt mai mare?
Dar daca zic ca sunt mai mare decat tine parca are mai mult sens.

Deci, mai simplu decat ce? Cum inveti tu acum?

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Trebuie sa inveti totul logic, pe idei principale... Spre exemplu zici, "ma frate, cand ma gandesc la autonomii locale ce-mi vine in cap" sau "Ce s-a intamplat in 1859, hop, Alexandru Ioan Cuza", iti faci un proces de memorie involuntara relatata la niste ani istorici, e foarte important sa inveti algoritmul de rezolvare pentru subiectul 1 si 2 ca apoi la subiectul 3 sa faci un eseu splendid. E un baiat pe Youtube FilipŻ ȘerLăv care are cateva lectii de istorie pentru bac intregi si bune, le-am urmarit si eu.