| 9PM a întrebat:

Unele proaste înafara de web și sexting, si să își vândă pe telegram conținutul sexual mai știu ceva de la viață? Se mai dau și șmechere și inteligente da ele sunt niste prostituate online! Am văzut și tipe ce aveau studii superioare, ce aveau facultatea de psihologie terminată! Va dați seama ce viitor au unele românce? Pe publi24 sunt plin de ele,pe videochat la fel,prin bordeluri prin străinătate majoritatea sunt românce ce sunt prostituate! Și ele se dau dive,mari doamne în societate și vor să fie respectate! Incredibil așa ceva! Ne aduc româncele cinste peste tot. Stau pe grupuri astfel de tipe pe telegram și se cearta toată ziua NON STOP! Sunt sănătoase, ar putea munci, nu mă refer la prostituate ce nu au studii și unele sunt constrânse sa practice meseria,da tipele de pe telegram chiar au studii și aleg sa fie prostituate online. Ce viitor le oferă copiilor? Nu le e rușine de părinții lor? Deci nu am nimic cu ele,da sunt tari in cleanta, se dau prea șmechere când ele nu au o chifla in stomac.
Au noroc cu l@b@gii ce le cumpără conținut, altfel erau moarte de-a binelea.

47 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Am avut o vecină care a fost mai bine de 10 ani prostituată de bordel in Italia. S-a întors în țară cu dinții din față scoși din gură (știi la ce mă refer). Și-a găsit un prost cu 12 ani mai tânăr decât ea, s-a căsătorit cu el și i-a făcut și doi copii. Au încercat unii să-i deschidă ochii la prost, dar degeaba. Așa că ai grijă cu cine îți faci de lucru.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Bineînțeles cu părinții ei sunt vecin in continuare. Nu-și mai încap în piele de mândrie că ce bine o duce fiisa.

| 9PM explică (pentru gabicoo):

Pai cred că impresarul a rezolvat-o cu dinții happy
Sau de la kilometrii de copii cruzi al clienților laughing
Primesc multe promisiuni că e numai miere acolo unde sunt duse și de fapt se trezesc la Red Light District: ))
Da majoritatea se duc de buna voie și nesilit de nimeni. Știi pe cine le înțeleg? Pe alea ce nu au studii și au părinți foarte bolnavi,din neputință nu prea au încotro deși sunt cai de a face și altceva,dar măcar unele au bun simt.
Eu nu mă încurc cu ele sa le iau de nevastă, iubita etc! Doar am sesizat de vreo câțiva ani buni că e grav ce se întâmplă cu româncele noastre! Deja ii înțeleg pe unii de pe Tiktok de ce le ataca! Nu sunt toate așa, avem și femei bine crescute da e alarmant ce se întâmplă! Pai prost e cine oferă nu cine cere, așa și cu ăla! E greu sa faci o femeie de casa dintr-o dama de companie, in majoritatea cazurilor nu își pot depăși nivelul. Da știi de ce e greu? Că sunt și nimfomane și nu se pot abține de la sex.

Când eu zic adevărul că noi ca români nu suntem ok mi se suspendă contul pentru xenofobie! Da am dreptate! Avem o mentalitate de cacao. Astea sunt frate femeile ce se plâng că nu își găsesc un bărbat loial și că sunt singure, dar când dau de un băiat fain îl nenorocește!

| 9PM explică:

Nu suntem uniți, coardele de pe telegram ce oferă web sunt unite laughing doamne ferește să te iei de una că SAR toate pe tine! Și cei ce le cumpără conținut.
Nu o sa fim niciodată uniți, suntem chiar cei mai dezbinați, ne îngropăm între noi și alții din afara rad de prostia noastră. Ne bucurăm mereu de RĂUL altora. In străinătate românul îți face primul rău nu un străin să știi de la mine.

| SkandallKamataru a răspuns:

Pai e mai simplu sa faca 2 poze in 5 minute si sa le posteze si sa faca de 5 ori mai multi bani decat sa lucreze 8 ore la un job... sunt bani facuti usor. asta e societatea in care traim.
Problema nu e la ele, problema e ca r4tatii aia de barbati cumpara, si le sufoca cu atentie non stop din toate partile ca si cum atentia nu ar insemna nimic, asa se strica femeia si nu mai e cu picioarele pe pamant, normalitatea o sa i se para banalitate, cand traiesti intr-o lume roz a ta, nu o sa mai vrei niciodata sa te intorci la vechea viata.
Ele primesc dopamina din toate partile, toti le complimenteaza, toti le sufla in c**, femeia aia nu se mai poate atasa sanatos de un barbat sau sa aiba o relatie sanatoasa, de ce ar face-o cand mai are 5000 de terminati pe telegram care sunt la dispozitia ei oricand?

| SkandallKamataru a răspuns (pentru gabicoo):

Femeia aia e distrusa efectiv, aia nu o sa stea cu r4tatu ala din iubire niciodata, o sa stea de nevoie.
Cat de terminat trebuie sa fii ca barbat si r4tat efectiv sa nu ai pic de respect de sine sa vrei ceva serios cu un veceu public de femeie ca aia laughing laughing
Cum dracu sa ii faci si 2 copii doamne fereste...

| GabiDumitrescu a răspuns:

Asa, si? Mai bine orice fel de asa-zisa pr0stituata la cum vezi tu problema decat "fata de partid" de-alde fufa lui Ciolacu sau cum era panarama aia a lu' Dragnea. Cele care vind continut online o fac direct catre unii care platesc cu banii lor. Tirfele de partid si janghinele care lucreaza prin sectorul bugetar dar au prins posturile alea pe supt, nu pe competente, sau ca-s fetele lu' tata sau mama, alea stau pe banii nostri. Mie de alea mi-e sila. Astealalte, nu pot decat sa le doresc sanatate. Nu cotizez, nu ma intereseaza, dar le consider ceva mult mai benefic pentru societate decat celelalte. Gindirea ta e cel putin superficiala si primitiva, ca sa nu zic misogina si retrograda de-a dreptul.

| 9PM explică (pentru GabiDumitrescu):

Orice dezbatere la tine duce spre aversiunea politicii, chiar și când se discută de depravate! laughing
Vezi că astea ce le ridici tu statut sunt pe dat țepe toată ziua! Sa nu mai zic că sunt bărbați ce de dau femei și când clipuri cu alte tipe, evident că ei se dau chiar tipele alea din acele clipuri.
Alea încurajează onaniștii, dar sunt multe ce dau țeapă. Nu cred că își are rostul sa lauzi așa ceva când noi suntem văzut rău peste tot in occident.
Du-te la un puf in Germania sa vezi că e plin de românce, și alea sunt ceva benefic pentru noi? Ne aduc prestigiu?

| 9PM explică (pentru SkandallKamataru):

Aia in loc sa apeleze la publi ei le caută pe alea, dar multe dau țeapa toată ziua! Ferească sfântul ce e acolo.

Bula
| Bula a răspuns:

Ceea mai veche meserie...

| 9PM explică (pentru Bula):

Și trebuie româncele sa fie campioane?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru 9PM):

Pai nu ridic la nici un statut. Tu le pui in aceeasi oala pe cele care fac o chestie cu cap cu diversi pularai care dau tzepe sau neserioase. Eu ma amuz de pe margine la chestia asta de pe Telegram, am discutat cu cateva din perspectiva promovarii/marketingului, dar majoritatea sunt proaste ca noaptea. Totusi, fiindca politicul ne afecteaza intotdeauna, prefer ca astea sa isi faca de cap pe Telegram si pe unde mai gasesc fraieri decat la ANAF, Apele Romane, sau mai stiu eu unde. Romancele care sunt la produs in Germania si lucreaza legal - sau nelegal, problema lor - de multe ori au acasa familie sau copii la care trimit bani. Care bani sunt cheltuiti si genereaza taxe. Deci da, ne aduc beneficii. Prestigiu... ne fac destul de rusine de-alde Sosoaca, nu pot niste prostituate sa ne faca de rusine mai rau.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru gabicoo):

OK, deci aia sa inteleg ca a plecat de bunavoie si nesilita de nimeni in Italia. A prestat acolo cit a prestat, s-a intors. S-a casatorit cu unul si i-a turnat doi copii. Poate ca e o mama si sotie buna, poate ca nu. Conform logicii tale, ar fi trebuit sa se retraga la manastire? Eventual sa fie omorita cu pietre? Deci un barbat daca a avut 100 de partenere e ok? 500? 1000? La cit devine un barbat "WC public" si la cit o femeie? Sint foarte curios. Nu, nu sunt fan al neo-feminismului si a multor chestii derivate, dar intotdeauna ma intriga dublu-standardele. Deci care e diferenta dintre o femeie face sex cu un barbat timp de 10 ani de 2 ori pe zi si una care face cu 600 de barbati in aceeasi perioada? Prima va fi facut mai mult sex decat a doua. Dupa 10 ani, ambele au analizele perfecte. De ce a doua e WC public si prima nu?

De ce sa te iei de una sau de alta? Vrei sa faci o treaba, documenteaza ce se intampla acolo si trimite raportul la ANAF. E o activitate economica, pana la urma, corect e sa fie impozitata. Atita-tot. Legat de partea morala a povestii, trimite popa peste ele. happy

Nimfomane, my ass. Daca tu la job trebuie' sa te joci ca sa testezi jocuri, crezi ca iti mai arde sa te joci in timpul liber? Iti zic eu ca nu. Sexul pe bani/in filme are putin de-a face cu ce se intampla in viata reala. Doar ca multi se viseaza staruri p0rno si apoi se pling ca ceilalti is de vina.

| gabicoo a răspuns (pentru 9PM):

Asta la care mă refer are studii superioare, a predat doi ani engleză la un liceu timp in care se ocupa și cu racolarea fetelor pentru piața externă și a fost dată afară din cauza asta.

| gabicoo a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Faza este că el habar nu are de trecutul ăsteia. Sau nu vrea să înțeleagă. Au încercat unii să-i deschidă ochii dar degeaba. Ratat e bine zis.

E și prost e clar, dar când iubești sau te îndrăgostești nu mai judeci, devii prostan! Îl face aia de bani maxim!

E din localitatea ta? Din SV? Nu i-a pus ăla dinții? laughing

Și minore ce devin mame la 14-15 ani? Și la asta suntem în frunte! Și alea aduc prestigiu?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru gabicoo):

Sa ii deschida ochii adica cum? Daca omul e fericit cu asta... de ce ar trebui sa il intereseze trecutul?

Si ia zi vina cui e ca minorele alea devin mame? Parinti, sistem educational, adica societate. Adica noi toti. Sintem o rusine ca si tentativa de popor/natie. Nu am afirmat vreodata ceva diferit. Doar ca mi se pare jenant sa ne apucam sa judecam punctual. Nu e vina lui x sau y de exemplu ca au ajuns alcoolici sau si-au nenorocit viata la pacanele. E vina sistemului per total ca e Vestul Salbatic in multe domenii care in afara sunt reglementate strict.

E o boala nu o pot controla! Un singur stimulent le determine să se pompeze aproape cu oricine ce e ok ca bărbat! De aia s-au mutat pe telegram unele că acolo obțin sex la secunda fara compromisuri. Altele sunt și în realitate,da nu se pot abține,e o patologie. Cam cum sunt cei care sunt dependenți de păcănele,ei nu se pot abține nici daca pierd sume astronomice, doar daca își pun interdicție! Da nimfomanele nu își pot pune, nu se pot controla! Poate daca ar face terapie, da nu se duc ele că au probleme psihice la medic da pentru faptul că le vine să se ardă mereu. E și compulsiv, sunt multe chestii ce le determină să acumuleze km de asfalt.

Stiu ce e aia nimfomanie, dar daca ai lua si ai citi un pic despre subiect, ai vedea ca in rindul lucratoarelor sexuale procentajul e undeva pe la 15-20% maxim. Si nimfomania e in principal o chestie hormonala, posibil ceva traume din copilarie daca e sa fie psihic, nu se rezolva cu terapie si gata.

Cu tehnologia asta orice proasta poate puțin să își de-a interesul despre educația sexuală. Așa e, sistemul, dar și ambiția și motivația de a-și depăși condiția inumană. Unii zici că vin din peșteră.
Cazinourile sunt la fiecare pas! Da dupa cum a zis celălalt Gabi și cu studii sunt de sânge multe, că așa e natura lor sa fie distruse.

Acum nu toate sunt nimfomane laughing nu le place munca asta e chestia! Vor totul de-a gata! Unele au și probleme,părinți bolnavi,altele sunt constrânse,exploatate. Avem și femei valoroase într-adevăr, da ce am văzut eu pe telegram cam suntem campioni la femei ce fac sexting, videochat, web etc. Se promovează parca prea ușor prostituția online! Daca stai pe grupuri o sa vezi că se cearta intre ei toată ziua, rar se întâmplă fapte. Se dau și țepe multe, amenințări denigrări! Suntem sălbatici!
Pai tu la cat ești de deștept ai putea face cu multe ce vrei tu! Tu ești prea deștept și pentru platforma asta da pentru telegram happy

| octav005 a răspuns:

Sunt peste tot. Dar o ciorba nu știe sa. faca niciuna.

| 9PM explică (pentru octav005):

Au cuțite la mâini, mai exact 10! Mă refer la unghii, nici să se șteargă la dos nu o fac cum trebuie mă gândesc cu unghiile alea. Cinste fetelor simple, ce nu au prostiile astea in cap și botox și multe altele. Din păcate femeile bine și ele săracele sunt batjocorite de multi cocalari.

| gabicoo a răspuns (pentru 9PM):

E din Suceava dar măritată la București. Dinții și i-a pus la Suceava, s-a tunat un pic, după care a plecat la București să-și găsească prostul - și până la urmă la găsit. Părinții lui nu au fost de acord (nu știau nimic despre trecutul ăsteia dar bănuiau ei ceva), nici nu au venit la nuntă și ce nuntă a fost de a bubuit cartierul. După nuntă s-au mutat la București că prostul este ceva șef la o firmă de medicamente.