Dacă se face in cadrul școlii se depune o cerere la secretariat și se discută în cadrul consiliului de administrație. Dacă vrei să faci completare la o altă școală trebuie să faci dosar la ISJ. De asta am zis să mergi la ISJ să întrebi de inspectorul de la mișcarea cadrelor didactice. Mie mi s-au dat 2 ore de Geografie pentru că au mărit norma la 20 de ore/săptămână fără să fac cerere - dar orele erau disponibile și nu am afectat pe nimeni.
Da. Dar mai bine mergi și întreabă la ISJ. Eu am dublă specializare din facultate și toamna asta am primit completare două ore din a doua specializare. Am facultatea de istorie și geografie sunt titular pe istorie și am primit două ore de geografie. Completarea mi s-a făcut la nivelul școlii fără dosar la ISJ. Am o colegă cu dublă specializare biologie chimie și a primit două ore de chimie.
Mă gândeam, fiind vorba de informatică, dacă este necesară și o probă practică.
Sau completarea se poate realiza cu o simplă cerere depusă la secretariatul unității de învățământ și aprobată de către Consiliul profesoral. In cazul completării pe ore de informatica, dacă această etapă presupune și o probă practică la informatică.
Dacă directorul e de acord, POȚI primi acele ore.
Dar totuși, pentru eventualii cititori -
1 ce specializari are domnia ta și
2 catedra incompletă cum e ea, de ce disciplină ține?