anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Alta situatie... Esti asezat in autobuz. Locuri libere nu mai sunt. La o statie anumita urca o doamna de varsta a treia, pe care ai vazut-o alergand ca o fata mare si dand cu coatele in multime, ca sa reuseasca sa urce. Cum urca, se uita drept la tine cu repros si incepe sa-ti faca scandal ca nu esti educat si nu ii oferi locul. Cum procedezi? happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Generozitatea impusă nu prea mai e generozitate.
Acești bătrâni consideră că au toate drepturile deoarece au o vârstă înaintată și experiență de viață.
În plus, nu scrie nicăieri "loc rezervat bătrânilor". Așa că din moment ce ai biletul, ai plătit pentru el deci de aici rezultă că ai dreptul să circuli și să ocupi un loc.

12 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Ceau,Natalia!
Vreau sa-ti ofer, cu drag, o mica bijuterie semnata Dem Radulescu:
http://www.youtube.com/watch?v=z4Yd_IpxQOA

| Turquoise a răspuns:

Buna,
De obicei ofer locul gravidelor,copiilor,batranilor DACA nu fac scandal, imi bat in scaun, se uita cu repros sau chestii de genul.Din moment ce am abonament am si eu dreptul sa stau jos.

| Robert a răspuns:

Tine de educatia fiecareia.

| Lasatunumele a răspuns:

Te ridici si o lasi sa stea, cu prostul nu e bine sa te pui, in general cel destept cedeazabig grin

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Pai.ii zici sa nu mai tipe la tine, dar din partea ta ar fi politicos sa ii oferi locul de prima data cand ai vazut-o, ptc vei ajunge si tu la varsta ei si vei vedea ca nu mai ai atata putere si ca va fi mai greu decat iti imaginezi u sa stai in aglumeratie si in caldura.

| toxik a răspuns:

Depinde. daca esti nervos o iei mai tare"ce`ai doamna luasi foc? " daca esti calm ii cedeti ei locu`l pentru a nu atrage privirile multimi asupra voastra si a face un mare taraboi in autobuz happy

| Bulinaaaaa a răspuns:

Daca pare obosita ii dau locul. daca nu, sunt locuri speciale in autobuzwinking. daca iti vb urat, ii spui frumos, fara sa te enervezi, ca u ai vb cu ea, si nu are dreputul sa te jigneasca. nu-ti face griji...

| BMA a răspuns:

In ziua de azi trebuie sa te doara in c*r de oricine...

| xDoll a răspuns:

Pai...eu mi-as cere scuze de la ea...i`as spune sa se calmeze si i.as ceda locu`
chiar daca ''alerga ca o fata mare'' cum ai zis tu totusi e de varta a 3 a si trebuie respectata o:-)
totusi daca imi adreseaza cuvinte urate o sa ii spun sa isi gaseasca alt loc devil

| cipicu92 a răspuns:

Nu ii dai atentie, sau pur si simplu o injurilaughing( nu te sfatuiesc sa faci asta)...eu i-am zis la o femeie batrana cand mi-a cerut sa ii dau locul i-am zis sa cante la alta masa si sa caute p altcineva care sa ii dea locul ca eu sunt obositlaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma ridic si ii las locul.

| xxbiankaxx a răspuns:

Depinde de tine ca persoana. Daca ai ceva mai mult tupeu, poti s-o ignori complet; pana la urma respectul nu se impune, si daca incepe sa urle din prima, nu merita gestul de politete. Daca esti mai timid, cel mai probabil te ridici si-i lasi locul, eventual iti ceri si scuzelaughing Daca n-ai chef sa te pui la mintea ei, oricum te ridici si ii lasi locul cu acelasi ignore de la prima varianta.