| Adiiitza2000 a întrebat:

Am 12 ani si imi place de o colega.Mi`e frica sa ii spun ceea ce simt pentru ea pentru ca mi`e frica de refuzsad Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| lariiiin a răspuns:

In primul rand daca vrei sa ii lansezi propunerea fi discret ia'o intr-un colt al scolii in care sa fiti doar voi doi pentru ca daca ar fi mai multa lume sa-r simti rusinata sau ar fi loc de putin origoli apoi spune-i ca o placi si ii lansezi propunereadar discretwinking

6 răspunsuri:
| alexa941 a răspuns:

Vorbeste cu ea, nu ai ce sa pierzi. Poate si ea simte acelasi lucru.Si daca primesti un refuz, la 12 ani ai tot timpul din lume sa gasesti pe altcineva.

| Clarissaaz a răspuns:

Eu cred car ar trbuii sa mai astepti pana ii zici adica nu stiu imprietenitiva joaca-te cu ea glumiti incercati sa fiti mai apropiati si dupa intrab-o daca nu o va face eawinking

| Adiiitza2000 explică (pentru alexa941):

Mersihappy

| DushulRece a răspuns:

Nu ii spui.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Si o sa stai asa?
Ce rezolvi daca astepti?
Stai asa, nimic nu o sa se intample.
Imprieteneste-te cu ea, vorbiti, cheam-o prin oras la o plimbare, fa-o sa se simta bine si apoi o intrebi daca te place.
Nu trebuie sa iti fie frica de refuz, chiar daca ar spune nu, tu trebuie sa fii tare si sa accepti refuzul.
Depinde ce crede ea despre tine, daca te place multa bafta! happy

| Navros a răspuns:

Eu zic sa iti traiesti copilaria straight face ca apoi ai sa vezi tu cand te faci mai mare. happy