Ia-ti masina ta si o conduci, altfel vei fii nevoita sa vinzi lucruri de prin casa cand le lovesti masina. Oameni nu sunt raii cu tine, si tu nu ai reflexe, tu ai 2 picioare si 3 pedale, asta am patit toti la inceput. De ce mai dadusi de permis daca nu iti poti lua o coaja de masina sa inveti pe ea? Eu cand am luat permisu am luat masina 'buna' la 3 000 de euro (acu 7 ani) si mi-a parut rau,am lovit masina,am sters masina de gard,am frecat jentile de borduri,incalcat borduri,spart bara fata, spate, spart un stop, pentru ca incepatorii asta fac. Si sunt in masura sa iti spun ca, da, sunteti un pericol pe strazi, ai nevoie de mamaligi in geam(lamai), si tine minte cat oi trai tu, nu te bagi in sensu giratoriu cu tir-ul, ori autobuzul!
Mulțumesc mult de sfaturi
Andreea mamă, ia-ți și tu o mașinuță să fie a ta! Din vreo 2 salarii, precis găsești ceva
Da tigaie la 8000 lei care in 2 luni o bag in service
Cu plăcere!
Vorbind de "tigăi", ia aruncă un ochi aici (desigur, orice are un preț așa că să nu ne plângem degeaba)
https://www.olx.ro/......toturisme/
Dacă te simți sigură pe tine, dacă ești dispusă să plătești eventualele daune, dacă ai prieteni așa darnici, atunci poate că da.
Da mă simt ca nu mă bag în copaci merg pe drum, nu prin santuri
Problema e că pe drum sunt mulți proști... Trebuie să știi să te ferești de ei.
Nu mai spun de copii și pietoni care sar în fața mașinii când nu te astepți.
Închiriază mașina. Ieși mai ieftin și scapt de povara documentelor: RCA, CIV (obligație care îi revine persoanei/companiei care închiriază mașina)
Salut. Poţi face cum vrei tu, dar e mai sigur cu maşina ta, că dacă le loveşti maşina, apoi ai de plătit o grămadă de bani.