Spune-i ca nu ti-se pare normal ce face, daca ea crede ca tu nu stii, probabil de asta isi permite libertati din astea. Poate daca tu ii spui ca sti ce face si ca u ti-se pare normal o sa se opreasca.
Poti sa o intrebi ce ar zice daca tu ai face la fel ca ea, daca ar fi mandra de tine, poate asa o sa vada problema cu alti ochi, si o sa se linisteasca. POate despartirea de tatal tau a lasat-o cu sechele si ii e frica sa se ataseje de unul singur, si in cazut asta ar trebui sa viziteze un psiholog si sa treaca peste.
Vorbeste cu bunica ta si intentati un proces pentru ca sa o decadeti din drepturile parintesti. o asemanea persoana nu merita sa aiba grija nici de un caine, dar de o fata.
scuze, sper ca nu consideri afirmatia mea jignitoare, dar imi place sa spun adevarul. numai bine.
Sfatul meu este ca trebuie sa vorbesti cu mama ta, sa ii spui ce stii si ce simti in leg cu ceea ce face ea. Daca dupa o discutie serioasa nu se rezolva nimic vorbeste cu bunica ta si mergeti la un centru pentru Drepturile copilului. poate o vor convinge ei ca ceea ce face este gresit (asta in momentul in care va vedea ca este pe cale sa te piarda)! Succes
Eu zic sa mai astepti putin sa te faci mai mare si pe urma sa " lucrati " amandoua. Atacati din doua fronturi!
Doamne fereste! Cati ani are mama ta? 18? Sa ii spui in fata ca-i o curva si bunica ta are dreptate! S-o scoata afara in suturi daca-i asa nesimtita! Nu vreau sa te jignesc dar o femeie ca asta nu-ti poate fi o mama adevarata! Spune-i in fata ca daca vrea sa ramana o curva sa plece si sa te lase pe tine si pe bunica ta in pace! Tu iti faci griji pentru ea dar nu te gandesti ca barbatii aia sunt cei pacaliti de ea si ca ea profita de ei! Sau cine stie... poate ea e prostituata! Mai bine aveti si voi o discutie particulara mama-fiica ca altceva nu poti face!
Cred că de aceea a divorţat tatăl ei de mama ei.
Mama ei nu e mamă, ci o stricată.
Doamne...
Asta nu-i mamă...
Am auzit şi eu astfel de cazuri la TV.
Cel mai bine vorbeşte cu bunica ta şi depune cerere cu bunica la Protecţia Copilului.
Nu e normal ca o mamă să-şi expună copilul la astfel de destrăbălări.
Tu nici să nu o consideri mamă.
O mamă nu distruge educaţia morală, spirituală a copilului său ci o formează...
Baftă! Şi nu îi urma exemplul ci ascult-o pe bunica.
Salu te inteleg incearca sa i arati adevarul si sa -i explici ca la varsta ei nu e bine ce face ar trebui sa se ocupe de tine si sc nu -i spune ca e curva pentru ca te va certa rau de tot scucces
Cel mai bine e sa cauti ajutor la "Protectia copilului"! ei te pot ajuta ca altfel nu vad vreo scapare! multa bafta chiar daca esti micuta!
PrsRaluca întreabă: