Pai n-o mai bagi in seama si iti vezi de treaba. Ii spui ca nu vrei sa mai ti legatura cu ea pentru ca iti scoate ochii constant si ca te critica mereu. Iar tu nu tolerezi lucrul asta.
Nu are rost sa o dai cu ocolisuri si sa incerci sa indulcesti situatia. Pur si simplu tu trebuie sa stii ce vrei de la viata si de la tine insuti. Daca tu nu suporti lucrurile mentionate de tine mai sus, transmite-i asta si nu o mai baga in seama.
Daca reusesti sa o faci, nu trebuie sa mai te bazezi pe ajutorul ei deloc. Cand o fi sa iti fie mai greu, cauti ajutor in alta parte.
Pai ai zis de la inceput. Solutia e in intrebare - e o persoana nociva, blocheaz-o si cu asta-basta. O mai suni tu de sarbatori si gata.
Nu exista raspuns in care ea sa nu te critice rudelor.
Obisnuieste-te sa nu iti mai pese parerea ei, ghionteste-o cu aceleasi cuvinte, arata-i ca poti sa mentii capul sus cand ea te mustra, o sa se agraveze putin situatia dar va vedea ca ai acelasi sange cu al mamei tale si ca ripostezi.
Raspunsul tau e in intrebare...
atata timp cat mama ta este inca in putere si esti in stare sa te descurci nu vad necesare aceste discuti.
Daca mama ta nu e multumita de lucrurile pe care tu i le dai (banuesc ca din inima) isi pooate cumpara.
Las-o sa te caute cand are cu adevarat nevoie de tine
Sun-o de ziua ei, de sarbatori si cam atata.
Poate asa va aprecia ajutoorul tau asa cum poti.
Problema era ca tata sa imbolnavit și cumva îmi e jena sa nu întreb de el dacă e bine.Si asa acum baga șantaj emoțional, îmi scrie ca nu mă lasă soțul meu sa vorbesc cu ea (de la el ne-am certat ultima oara) iar dacă vede ca nu merge asa îl baga pe tata în discuție ca e bolnav și eu nu ii dau nici un telefon.
Da, este o persoana toxica si trebuie rupta legatura cu ea definitiv, mai ales ca acum esti pe picioarele tale.