Este o reclama cu un spray, am impresia, nu stiu cum se numeste dar fii si tu atenta la tv si poate o sa mearga daca incerci
Apa cu otet si sare, petrol si nu stiu vezi la farmacie un alt produs pe care inca nu l-ai incercat, bafta!
Solutie incercata pe propria-mi piele. lucrez in mediu defavorizat si capat tot timpul: naturale: maioneza lasata in cap 1 ora si spalata
sau
produse: sampon dr soleil-ieftin si bun, paranix(e nou nu l-am incercat.
pentru a evita reparazitarea amesteca intr-o sticla de parfum apa cu aroma de rozmarin si dimineata pulverizeaza-i un pic pe par, paduchii se feresc de mirosurile puternice, insa prefera locurile curate...succes
Am auzit de un tampon de vata imbibat in spirt medicinal pus in mijocul capului dar nu am incercat aceasta metoda...succes
Si eu am avut in clasa o colega care a avut aceeasi problema, si au venit cei de la cabinetul medical al scolii, si au luat`o acolo si au spalat`o cu gaz pe cap :-s. si i`a trecut.acum e ok.
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Bia_6294 întreabă: