Cazul tipic 'stau cu tipa mai cool ca sa fiu mai populara'. Vorbeste cu prietena ta si spune'i ca de la un timp s-a schimbat, ca te simti folosita, si intreab'o daca mai merita sa fiti 'cele mai bune prietene'. Si gandeste'te si tu ca daca face asa ceva nu e prietena ta cea mai buna.Cu asa prieteni nu ne mai trebuie dusmani
Hei si eu am trecut prin asta.
Avea o prietena buna [Medeea]
Si atunci a venit o fata cu care ne-am imprietenit, intr-o zi a chemat-o Medeea pe ea acasa si atunci a inceput calvarul aveau secrete, Medeea nici nu mai statea cu mine.
Stiu cum te simti dar mai bine las-o.
Prietenia e trecatoare !
Nu prea e bff tau si oricum nu are legatura cu cine alege la joc depinde cati ani ai uneori asta conteaza.incearca sa iti faci o alta bff si o sa se intoarca si ea la tine
Are tot dreptul sa isi faca alti prieteni! Incearca sa te imprietenesti cu fata cu care sta ea si sa va petreceti timpul toate 3!
Incearca sa ii fi pe plac.Baga-te mai mult in seama cu
ea, propune-i sa vina la tine sa va uitati la un film sau sa face-ti o activitate interesanta impreuna sigur se va mai apropria de tine :*
Nu trebuie sa fi geloasa pe cealalta prietena a voastra. Daca a ales-o pe ea nu inseamna ca o place mai mult. Poate se pricepea foarte bine la joc.
Daca te deranjeaza atat de mult, vorbeste cu prietena ta si spune-i ce crezi.
Si eu am uneori cam aceeasi problema sunt mai multe solutii pentru asta
1. du-te si imbratiseazo si bagate mai mult in seama
2. punete intr-un colt si fi trista si daca e cea mai buna prietena te va observa
3.invito la tine, inoras sau undeva sa va petreceti timpul liber
4.intreabo daca o deranjezi cu ceva si zz ca te simti data la oparte
5. date si tu la o alta prietena si fa-o geloasa
6.sau fi o prietena adevarata si las-o sa aleaga singura ce vrea de la viata caci daca se va supara probabil va face urat cum face prietena mea
sper ca te-am ajutat
Nu stiu ce sfat pot sa-ti dau.Si eu am avut asa o prietena foarte buna, 10 ani de zile, eram si vecine, eram de nedespartit.Pana intr-o zi cand a aparut o fata foarte fitoasa si asa, si incepuse sa-i cumpere tot felul de lucruri prietenei mele doar ca sa-i castige prietenia... iar "prietena" mea fiind mai saracuta, le-a acceptat si a acceptat-o si pe ea "cea mai buna prietena". Pe mine m-a uitat, a dat cu piciorul intr-o frumoasa prietenie, in copilaria petrecuta impreuna si in atatea amintiri. A trecut mult timp de atunci, nu ne-am mai vorbit, ea s-a mutat, nu mai tinem legatura deloc, nici macar nu ne salutam cand ne vedeam pe strada.Acum am o prietena noua cu care ma inteleg foarte bine si tin enorm la ea.Aici vroiam sa ajung:Nu lasa pe nimeni sa se bage in prietenia voastra. Explica-i, spune-i ce simti... spune-i ca te simti data la o parte, spune-i ca tu iti doresti in continuare sa ramaneti cele mai bune prietene si pe viitor.Strange-o in brate.Nu stiu ce sa mai zic. Oricum eu iti doresc sa o ai ca prietena toata viata si sa nu va pierdeti una pe cealalta.Succes!:*
Buna.pai nu stiu ai putea sa vorbesti cu ea si sa ii spui ca nu e frumos ceea ce face si daca o face in continuare fa si tu la fel... :*
anonim_4396 întreabă:
Esther100 întreabă: