| gabitza_cool a întrebat:

Am o problema! Prietena mea cea mai buna nu ma observa deloc... Isi petrece timpul cu o alta prietena de a noastra! Spre exemplu azi...ne jucam dea v-ati ascunsele in perechi, iar prietena mea a aleso pe cealalta fata! Si erau mai multe cazuri de astea! Ce sa fac? Atutatima! Ofer fundita pentru un raspuns folositor!

10 răspunsuri:
| Turquoise a răspuns:

Cazul tipic 'stau cu tipa mai cool ca sa fiu mai populara'. Vorbeste cu prietena ta si spune'i ca de la un timp s-a schimbat, ca te simti folosita, si intreab'o daca mai merita sa fiti 'cele mai bune prietene'. Si gandeste'te si tu ca daca face asa ceva nu e prietena ta cea mai buna.Cu asa prieteni nu ne mai trebuie dusmanihappy

| Asdffd a răspuns:

Hei si eu am trecut prin asta.
Avea o prietena buna [Medeea]
Si atunci a venit o fata cu care ne-am imprietenit, intr-o zi a chemat-o Medeea pe ea acasa si atunci a inceput calvarul aveau secrete, Medeea nici nu mai statea cu mine.
Stiu cum te simti dar mai bine las-o.
Prietenia e trecatoare wave!

| danaalexa a răspuns:

Nu prea e bff tau si oricum nu are legatura cu cine alege la joc depinde cati ani ai uneori asta conteaza.incearca sa iti faci o alta bff si o sa se intoarca si ea la tinehappy

| Oana_5036 a răspuns:

Are tot dreptul sa isi faca alti prieteni! Incearca sa te imprietenesti cu fata cu care sta ea si sa va petreceti timpul toate 3!

| Babushka a răspuns:

Incearca sa ii fi pe plac.Baga-te mai mult in seama cu
ea, propune-i sa vina la tine sa va uitati la un film sau sa face-ti o activitate interesanta impreuna sigur se va mai apropria de tine :*

| AmberMyth1 a răspuns:

Nu trebuie sa fi geloasa pe cealalta prietena a voastra. Daca a ales-o pe ea nu inseamna ca o place mai mult. Poate se pricepea foarte bine la joc.
Daca te deranjeaza atat de mult, vorbeste cu prietena ta si spune-i ce crezi.

| MrsPink a răspuns:

Si eu am uneori cam aceeasi problema sunt mai multe solutii pentru asta
1. du-te si imbratiseazo si bagate mai mult in seama
2. punete intr-un colt si fi trista si daca e cea mai buna prietena te va observa
3.invito la tine, inoras sau undeva sa va petreceti timpul liber
4.intreabo daca o deranjezi cu ceva si zz ca te simti data la oparte
5. date si tu la o alta prietena si fa-o geloasa
6.sau fi o prietena adevarata si las-o sa aleaga singura ce vrea de la viata caci daca se va supara probabil va face urat cum face prietena mea

sper ca te-am ajutatkiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu as zice sa o intrebi de ce nu mai vb cu tine

| Shadow_8612 a răspuns:

Nu stiu ce sfat pot sa-ti dau.Si eu am avut asa o prietena foarte buna, 10 ani de zile, eram si vecine, eram de nedespartit.Pana intr-o zi cand a aparut o fata foarte fitoasa si asa, si incepuse sa-i cumpere tot felul de lucruri prietenei mele doar ca sa-i castige prietenia... iar "prietena" mea fiind mai saracuta, le-a acceptat si a acceptat-o si pe ea "cea mai buna prietena". Pe mine m-a uitat, a dat cu piciorul intr-o frumoasa prietenie, in copilaria petrecuta impreuna si in atatea amintiri. A trecut mult timp de atunci, nu ne-am mai vorbit, ea s-a mutat, nu mai tinem legatura deloc, nici macar nu ne salutam cand ne vedeam pe strada.Acum am o prietena noua cu care ma inteleg foarte bine si tin enorm la ea.Aici vroiam sa ajung:Nu lasa pe nimeni sa se bage in prietenia voastra. Explica-i, spune-i ce simti... spune-i ca te simti data la o parte, spune-i ca tu iti doresti in continuare sa ramaneti cele mai bune prietene si pe viitor.Strange-o in brate.Nu stiu ce sa mai zic. Oricum eu iti doresc sa o ai ca prietena toata viata si sa nu va pierdeti una pe cealalta.Succes!:*

| paulaelena a răspuns:

Buna.pai nu stiu ai putea sa vorbesti cu ea si sa ii spui ca nu e frumos ceea ce face si daca o face in continuare fa si tu la fel... :*