anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o sotie care o iubesc mult dar sunt gelos are un serviciu de asa natura ca ma face gelos e contabila si tine doar actele mari face anchiderile salariilebilanturi balante etc. numai ca seful ei e barbat desi nevasta lui e expert contabil lucreaza doar cu sotia meanu stiu ce sa cred e salar bun 3500 ron nas vrea sa ma bag voi ce ziceti o parere?

7 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Ce dovezi ai daca esti gelos pe imaginatia ta? Ajut-o in munca si nu mai pierde vremea cu prostii!

| gigiro a răspuns:

Daca avea o sefa nu mai erai gelos? Sau nu putea sa se intalneasca si cu barbati, daca vroia? Daca banuiesti ceva, detectiv.

| alessia5158 a răspuns:

1. daca ar fi ceva intre sef si sotia ta, prima care ar fi "mirosit"relatia si ar fi reactionat, ar fi fost sotia sefului! Sotii afla ultimii ca, deh, barbatii sunt mai mocofani!

2.seful-sot prefera, intotdeauna, sa lucreze la serviciu cu oricine altcineva in afara de sotie pe postul de subalterna! Si sti de ce? pentru ca este in pericol sa-i devina subaltern si la serviciu!

Precum spunea Rebreanu : "Gelozia e sentimentul care te face ridicol si te injoseste. Gelozia e umbra iubirii "

| Alina0491 a răspuns:

Nu trebuie sa fii gelos! Lasa femeia sa munceasca ca doar nu merge la serviciu pentru altceva! Las-o sa se simta folositoare ca doar si noi avem nevoia sa aducem bani in casa.

| psihox a răspuns:

Ce-ar fi sa faceti cunostinta cu seful sotiei sa stie ca e casatorita? Cu un zambet ca un fel de ''am nevasta si va rog sa nu-i faceti prea multe avansari'' si poate situatia va reveni la normal. Numai ca sotia s-ar putea mira de comportamentul sefului in fata ei.

| enchanted a răspuns:

Inseamna ca nu ai deloc incredere in sotia ta, sunt femeie si iti spun ca noi nu gandim deloc ca voi si nu tinem p...in palma sa o dam oricui, daca nu ti-a facut probleme inseamna ca sotia ta este ca si prima persoana care ar simti ceva ar fi sotia sefului care ar face imediat furtuna in familia ta. daca vrei poti sa o intrebi pe sotia ta de asta dar fara sa miroase ea ceva, fii diplomat si iubitor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu vrei si grasa si laptoasa si devreme acasa? pai nu prea se poate.mergi cu valul.