Va afecteaza pentru ca orice femeie se simte umilită sa trăiască in concubinaj si acceptă, daca ii place mult persoana, in speranta ca va urma cat de curand casatoria.
Un bărbat adevarat caută o soție nu o concubina.
Cu cat trece mai mult timp in care refuza sa i se dedice cica iubitei lui prin căsătorie, ea devine mai frustrata si nefericita. La fel cum yn bărbat simte nevoia de sex, o femeie simte nevoia de afectiune exclusiva pe care o înțelege prin faptul ca acționezi in acest sens si te casatoresti cu ea.
Daca fata e virgina, se respecta, amicul are cele mai mari sanse la o casatorie fericita.
Dacă nu o mai vrea prietenul tău zii că sunt eu interesat de subiect. Am totuși o mică problemă: Sunt un pic cam însurat!
Sincer, tu si iubita ta daca ati fi oameni la locul vostru, atunci v-ati departa frumos de amicul vostru si iubita lui in cazul in care simtiti ca nu rezonati cu noua lui relatie sau nu vreti sa ajungeti sa spuneti lucruri pe care poate mai tarziu o sa le regretati. Adica asta ar fi cel mai cinstit lucru pe care il puteti face, sa va departati de amandoi. Amicul vostru nu are 5 ani sa aiba nevoie sa-i spuneti voi ce si cum in relatia lui, e liber sa decida pentru el insusi daca ii place sau nu de o femeie ori daca o accepta sau nu asa cum este.
Iar in privinta pretentiilor fetei, este si normal daca e virgina la 20+ sa doreasca ceva serios precum casatoria, nu sa vina unul si sa isi bata joc intr-o noapte de toti anii ei in care s-a abtinut de la toate poftele trupesti. Daca tie ti se pare ciudat, problema e la tine. Eu sunt barbat, am 27 de ani si am intalnit si eu astfel de fete sa stii. Si cu toate ca nu am rezonat din alte puncte de vedere, NU mi s-a parut ciudat ca erau virgine si voiau casatorie inainte de s3x. Mi s-a parut ceva complet rezonabil.
Nu se adună anual oameni la mormântul Ceaușestilor în decembrie și în ianuarie?
Cu siguranță dar ți-ar mai plăcea să trăiești în comunism?
Nu il poti salva daca nu vrea sa fie salvat, si daca i-a sucit mintile fatuca aia. Spune-i deschis ce te deranjeaza, si dupa nu mai insista.
Nu prea poti face nimic. adica odata ce a inceput acea fata sa il reformeze pe prietenul tau cu anumite idei. a ales deja sa o asculte si nu e asa grav ca doreste nunta inainte de s&x.
Incearca sa te intalnesti doar tu si cu el si sa asculti ce crede despre ea si daca au probleme, ca daca exista mereu vei fi acolo pentru tine, incearca sa vezi cum si ce crede despre ea, in caz ca nu spune nimic rau despre ea si cunosti ca nu evita subiectul, atunci daca ii spui ca iubita lui e ticnita posibil sa se supere
Fii un prieten bun, sincer și deschis, dar pune limite dacă simți că situația te afectează. Nu e responsabilitatea ta să-i schimbi relația, dar poți să fii acolo pentru el dacă are nevoie de sprijin sau sfaturi.