| lauradm a întrebat:

Am un vecin care sta langa mine. Nu imi place sa merg cu el la scoala, dar sunt obligata.Imi este frica sa spun pentru ca parintii lui s-ar supara pe ai mei. Cum sa evit problema asta?

Răspuns Câştigător
| BarBye a răspuns:

Mai cheama o persoana cu care sa mrgeti la scoala, pe care vecinu tau sa nu o suporte.
Sau tot asa mai chemi o perosana si il faci sa se simta in plus. nu-l bagi in seaman chestii... si asa va dori el singur sa numai mearga cu tine

sau cel putin incerca fiecare varianta
vezi ce poate ieshi :p

8 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ai mai multe variante aici happy
1. Vorbesti cu parintii tai si le explici ca nu mai vrei sa mergi cu el straight faceCa nu il mai suportiwinkingSi ca mai bine mergi singura sau cu altcinevahappy
2.Cauti tot felul de motive laughing '' Ma duc mai devreme la scoala '','' Azi nu ma duc la scoala ca imi e rau '' sau '' Plec mai tarziu!''
3. II spui ca ti sa schimabt oraul laughing Si ca il ai diferit de a lui.De exemplu daca el zice '' luni incep la 12 '', tu zici '' Eu incep la 1 ''hee hee Ceva de genu laughing
Succes!kiss

| hamsterx a răspuns:

Vorbesti cu ai tai. ori il minti pe vecinul tau tot felul de chestiigen: te`ai trezit tarziu, intrii mai tarziu, blabla big grin o sa functioneze macar 3 zile din 5 si tot e binehappy bafta:*

| VladyCristian a răspuns:

Cauta si tu niste motive. Incearca sa te trezesti mai repede sau mai tarziu pentru a-l evita. Mergi mai repede la scoala petru "a-ti face temele in clasa" laughing Vorbeste si cu parintii tai. Spune-i ca ai ore de la 7 big grin

| lauradm explică:

Suntem in aceeasi clasa...

| i.love.me a răspuns:

Pai cauta sa te certi cu ellaughing eu asa fac.
contrazice'te cu el din ceva. cearta'te cu el si spune-i ca nu mai are ce discuta cu tine, si...gata!

| nobody_7406 a răspuns:

Esti obligata sa mergi cu el la scoala doar ca parintii lui sa nu se supere pe ai tai... ei bine in cazul asta singura solutie e sa vorbesti cu parintii tai, nu cred ca n-ar intelege... o sa gasiti voi o solutie. Succes:*

| fly a răspuns:

Invata sa spui lucrurilor pe nume:spune-i clar ca tu cateodata preferi sa faci alt traseu sau sa iesi mai repede; din cand in cand mai vorbeste-i ca sa vada ca nu ai ceva anume cu el doar ca trebuie' sa inteleaga ca tu ai nevoie sa fii "liber(a)"de anumite "obligatii". Fi clar cu el! De cele mai multe ori sinceritatea e dezarmanta si inocenta!

| symo_2617 a răspuns:

Pai incearca sa mergi mai repede la scoala decat el...adica iesi mai devreme din casa fara ca el sa te vada sau mergi cu un coleg ceva spune-i ca nu poti ca ai de mers undeva inainte de scoala etc.