Ai dreptate. O relatie nu se termina cu o jignire adusa la nervi. Daca l-ai fi injurat si ti-ai fi cerut scruze, ar fi trebuit sa fie ok totul. Dar na, fiecare cu orgoliul lui. Unii sunt mai sensibili la jigniri, altii nu le baga in seama. Depinde de persoane.
Eu nu cred ca nu te-ar fi iertat daca l-ai fi injurat.
Asa i-am spus si eu unei prietene care m-a jignit( ca nu o so iert niciodata), dar pana la urma tot am iertat-o si am uitat.
Nu iti face griji. Dar mai bine este sa te abtii, decat sa agravezi o cearta.
Succes!
Eh
Eu nu prea pun botu la o injuratura'
E prea de tot rasu'
Adica totusi pot sa il injur si eu right?
Daca vad ca omu tine la injurat si nu se supara'
E ok )
Am destui nebuni` cu care ma injur
Nu ne suparam...
Pentru ca de...
E ceva normal pentru noi)
daca vezi ca nu tine la gluma nu face glume cu el '
Eu asa vad la inceput
daca omu nu tine la glume imi cer scuze si nu jignesc ^^
Daca vad ca omu ma jigneste si il jignesc si eu si radeE tot ok
Mie mi se pare ca prietenul tau e cam pretentios. Chiar asa de la o nimica toata sare in sus? Hmm. pai ai facut foarte bine ca i-ai spus ce i-ai spus. Nicio relatie nu e perfecta si intr-o relatie fiecare trebuie sa se accepte asa cum e. Mai intai ii vezi defectele si le accepti si apoi calitatile.
Sigur te-ar ierta daca s-ar intampla asta cel putin daca te iubeste cu adevarat daca nu te-ar ierta ar insemna ca tu nu ai insemnat prea multe pentru el si ca nu te merita.
Mie mi se pare ca prietenul tau este ok. Nici unui barbat nu-i plac femeile care injura, cu atat mai mult la suparare cand iese la iveala caracterul tau real. Trebuie sa intelegi ca un cuvant rostit nelalocul lui poate uneori sterge ani de dragoste si daruire reciproca, este la fel de valabil si pentru el cat si pentru tine. Invata sa te controlezi si nu in ultimul rand invata la ce se virgula - chesti asta ",".
Multa bafta
Anonimu' lu peste
Esther100 întreabă: