| laudima22 a întrebat:

Astăzi primi o cerere de prietenie pe Instagram, fără poză fără, identitate. 28 urmăritori, 109 urmărește și mă uitai când a fost creat contul, contul a fost creat în August, aici mie îmi dădu cu subînțeles. Eu în urmă cu ceva timp m-am certat cu o persoană, de la locul de muncă, mai exact o femeie măritată și nu îmi dădea pacea mai deloc. Am vrut sa o caut pe Facebook m-a blocat și astăzi îmi apăru cererea aceasta din "senin" după atâta timp. Sa fie maxim 2 luni, de când nu mai vorbeam. Cine mă lămurește?! Salut!

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nimic de lamurit, fiindca nu ai cum sa stii cine ti-a trimis acea cerere putand fi oricine, inclusiv un copilas care este dornic sa adune urmaritori si atunci asta face.

| anonimg a răspuns:

Este normal sa te cerți. Dar nu este normal să nu cauți și împăcarea.
Că este femeia aceasta, sau că este altcineva, dă-i accept. Că doar nu-i dai cheia de la casă sau contul și pinul de la bancă.
Dacă ești cineva rău voit, atunci poți bloca persoana respectivă. Dar noi trebuie să fim persoane împăciuitoare, și să nu lăsăm să ne placă starea de a fi certați cu cineva și să nu ne împăcăm. Biblia spune: "să nu apună soarele peste mânia voastră". Și o spune pentru sănătatea noastră și a celorlalți; pentru sănătatea fizică și psihică. Asta este ceea ce ne face oameni.

| gabicoo a răspuns:

O blochezi și gata.

| TimberWolf a răspuns:

Astea maritate asa sunt, ce, nu stiai? Dupa ce se marita cu unul cu bani cauta pe unul aratos sa le babardeasca.

| tonyc7 a răspuns:

Tie iti merge mesageria pe Instagram? Adica daca ii trimiti cuiva un mesaj, iti raspunde? Sunt curios, mie niciodata nu mi s-a raspuns la mesaje pe Insta

| Kiran a răspuns:

Poate sa fie cineva sau poate nu, pana la urma poti sa ii dai block fara discutie daca ai senzatia ca este cineva cu ganduri ascunse la mijloc

| Whitte a răspuns:

Daca te-a blocat peste tot, nu vad rostul sa-si faca un cont si sa-ti ceara prietenia.
Dar cum poate fi un cont fara identitate? Nu are nume?

| laudima22 explică (pentru Whitte):

Pe ea o cheamă Mihaela. Iar contul este "Mikaela" și eu imediat am făcut legătura. Luna August certați de Luni. știi?!?

| Whitte a răspuns (pentru laudima22):

Pai, cum scrie mai sus: da-i accept. Nu-i scrie nimic si asteapta sa vezi ce spune. Daca e ea si scrie ceva urat, amenintari, ai o dovada. Daca nu scrie nimic, da-i block. Nu te lasa provocat.

| EchoOfLogic a răspuns:

Ar putea fi oricine, inclusiv acea persoană.O poți bloca dacă vrei să limitezi urmărirea persoanelor necunoscute.