anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati plac copii? Daca nu de ce?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! normal ca imi placlove strucklove struck am doi, si imi pare rau ca nu mi-a dat domnul mai multistraight facestraight face

22 răspunsuri:
| sonny89 a răspuns:

Q: Iti plac copiii? Daca nu, de ce?
R: Cand o sa am, o sa-mi placa. Ai altora nu-mi plac.

| Ecea a răspuns:

La cuptor.

Imi plac copiiI la fel de mult cum iti place tie gramatica.

| Narcis2007 a răspuns:

Nu imi plac...sunt enervanti

| MoReTtA a răspuns (pentru Narcis2007):

Ba nuuu! Ahahaha saracii sad Cand o sa ai copilul tau, stiind ca e sange din sangele tau o sa fi in stare sa-ti dai orice pentru el doar ca sa il ai langa tine. tongue

| negru30 a răspuns (pentru MoReTtA):

" o sa fi in stare sa-ti dai orice doar ca sa-l ai langa tine " - interesant raspuns

| didiDia a răspuns (pentru MoReTtA):

Invata mai intai sa te exprimi corect in limba romana si dupa aia mai vino sa filozofezi, pai,, Principeso''. Auzi la ea, principesa. Halal pricepesa mai poti fi.

| MoReTtA a răspuns (pentru didiDia):

Da de ce nu ati vezi de treaba ta? Hai ca nu am chef de cearta. Nu stiu cine tea bagat in seama. Cmq tu vorbesti? Invata sa scrii "principessa" nu princepesa Draga Diana, atunci poti vorbi. Si nu inteleg ce treaba ai tu cu nickname-ul meu. Vrei sa stii cum ma numesc? "Diana" Ciau

| Minks a răspuns:

Iti place limba romana? Daca da, de ce scrii cu â la inceputul cuvantului?
Ca sa nu fiu off topic: Imi plac, aia care sunt linistiti si cu un pic de inteligenta nativa. Copiii din ziua de azi au o inocenta alterata, de la varste fragede incep sa vorbeasca urat, sa fie viciati, si asta e pacat.

| MoReTtA a răspuns (pentru Minks):

laughing Mersi chiar nu facusem caz de chestia cu "à"

| Ezyo a răspuns:

Imi plac, mult de tot kiss

| kittyshor a răspuns:

Nu-mi placeau deloc pana sa aiba varumio 2 deodata laughing.da cand i-am luat in brate si-am stiut da suntem neamuri.m-am inmuiat toata big grin nu-ti face probleme, se va schimba astacand o sa ti in brate un copil care stii ca are sange din sangele tau big grin

| MoReTtA a răspuns (pentru kittyshor):

Eu am o lunga poveste de cand eram mica si nu mi-au placut pana mai vad o verisoara :X

| kittyshor a răspuns (pentru MoReTtA):

O sa se schimbe asta laughing sa nu crezi ca si eu is inebunita dupa copii.dar oricum m-am mai schimbat fata de ei.ca nu-i suportam.acum astept ca trebuie sa vina pe lume bebe lu fratele meu laughing.si in final care-i faza? nu trebuie sa-ti placa toti copiii laughing. important e sa-i iubesti pe ai ta big grinbig grin

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Nu am nimic cu tine dar pentru varsta ta scrii oribil.
Iar in privinta copiilor normal ca imi plac.
Pana la urma toti am fost copii, toti urmam sa avem copii happy
Cui nu´i plac copii nu pot decat sa le zic ca au un mare minus la creier.

| BlueStar12 a răspuns:

Depinde...big grin

| MoReTtA a răspuns (pentru BlueStar12):

Ahahaha cum adica depinde?

| BlueStar12 a răspuns (pentru MoReTtA):

Pai depinde ce varsta au si cat de cuminti sunt copii mici sunt foarte draguti dar cand se pun pe plans si zbierat nu ti se mai pare asa iar copii mai mari ar fi probabil cei cam de varsta lu fratemiu de 12-13 ani de clasa a 5-a sau a-6 a si aici depinde pentru ca la fratemiu in clasa au un vocabular foarte "colorat" pentru varsta lor deeciiii...

| anaanitaa a răspuns:

Depindewinking de ce copilwinking

| Pepsy92 a răspuns:

Copii de peste 1 an ii ador big grin sunt dulci, cei sub 1 an... happy se stie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebarea Dumneavoastra este uimitoare! Cariera mea in dezvoltare se bazeaza pe ideea ca nici un copil in lume nu se naste "rau", "defect"... "mauvais", si ca lumea ii modifica uneori pana la criminalitate. Lumea ar fi mai buna si poate ca un etern Craciun, daca am invata de la copii sensul profund al iubirii, al sperantei si al sinceritatii. Copiii, ii ador, pur si simplu pentru ca "ei spun intotdeauna adevarul". Priviti in ochi un copil si veti vedea cum viata va avea cel mai delicat si tandru parfum, ce va patrunde pana in strafundul inimii. Bunica mea, m'a invatat ca un copil este cel mai frumos cadou de la viata, si ca el ne invata sensul real al existentei. Lacan zicea ca "a ramas la vastra de 5 ani", pentru acest motiv a contribuit in domeniul psychologiei, pentru ca un copil in jocul sau inocent, face ca lumea de evoluezez. Un copil stie sa priveasca, ceea ce adultul societatii de consum nu stie. Un copil simte bataia inimii Universului, iubind Universul. Adultul uita, iar in amnezia sa se intreaba "imi plac copii? daca nu de ce?". Si mi'ar trebui inca sute de pagini pentru a analiza intreabarea aici prezenta, pentru ca are imagini in oglinda. Adultul are teama de a iubii copii pentru ca are teama de viata, de abandon si de... umanitate. Ar trebui sa invatam de la copiii, pentru ca sunt o oaza de intelepciune.

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Nu prea imi plac big grin

| ArsenieBoca a răspuns:

Nu imi plac mai ales copii mici care stau asa ca Statuile si te privesc cu ochii lor mari si cu degetul in gura si apoi se sperie si plang pana te innebunesc.
Dar in ziua de azi copii fumeaza si se drogheaza, nu mai dau pe la scoala fac l***, cum sa iti placa acesti copiii?

Întrebări similare