anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi-noapte am băut vreo 3 "pumni" de pastile și de atunci încep să mă simt foarte slăbită și să am stări constante de leșin și inconștiență și intenționez să mai beau. Motivul pentru care am băut acele pastile, este că recent, m-am îndrăgostit de un băiat care mi-a zis ca ma iubește și că mă place, era vorba chiar să ne și întâlnim, iar ieri îmi spune că nu este pregătit de o relație și că are sentimente pentru mine, dar nu poate. A zis că ar accepta sa ne întâlnim, dar după nu se va ști. El îmi zice ca are și el sentimente, dar eu nu îl cred, fiindcă la mesaje nu îmi mai răspunde, nu mă sună, nu vrea să mă vadă și să mă audă. Și asta cam de azi-noapte a început să nu îmi mai răspundă deloc la mesaje. Până aseară, îmi răspundea rar, și eu chiar începusem să îl iubesc pe băiatul acesta, mai că începeam să simt o conexiune cu acesta...Tot. Dar nu cred că mai am vreo șansă cu el și nu știu dacă el chiar simte ceva, deși nu cred, că nu îmi mai arată nimic și sunt foarte distrusă.

Scuzați-mi vă rog greșelile de scriere, dar îmi este foarte rău, plâng foarte mult și amețesc.

Vreau sa ma sinucid din toată inima, fiindcă am eșuat și de data aceasta și știu ca Dumnezeu nu îmi aude rugăciunile pe care le fac în fiecare seară și știu că nu voi avea pe nimeni și decât să știu asta toată viața, prefer să mă sinucid.

50 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ambivert):

Mda, și ăsta era un motiv de râs. Ce să zic...Ba da, o sa ma intereseze în continuare, fiindcă eu de asta am nevoie, nu de râsetele voastre!

| Ambivert a răspuns (pentru anonim_4396):

De psihiatru ai nevoie nu de băieți sa își bată joc de tine sau tu sa crezi in vrăjeală lor de 2 bani. Ai nevoie de ajutor specializat. De murit nu mori, ramai cu sechele, o sa ajungi sa îți blestemi zilele.
Nu știu cum să te ajut sincer, și eu mă simt simt singur e nașpa rău te înțeleg într-un fel. Scuze că am ras dar e ciudat că nu vrei ajutor de la specialiști, măcar la un duhovnic de te duceai era bine.

anonim_4396

"Scuze că am râs". Fapta e deja consumată. Cum ștergi votul? Să-ți fie rușine că ai râs de mine și de tot ce simt! Ăsta nu-i ajutor! Așa au făcut și tot din familie și societate cu mine! Toți au râs de mine și sentimentele mele!

De IUBIRE și AFECȚIUNE AM NEVOIE, AȘA CUM AU PARTE ȘI ALTELE! REPET!

Nu am ras de tine,dar nu vrei sa mergi la un psihiatru,tu nu vezi că tot vrei sa te sinucizi? Și tu fugi de unici care ar putea sa te ajute cu orice preț. Nu e normal sa te sinucizi pentru un băiat! Trebuie sa te învăț eu anumite chestii dar nu vrei, ți rușine nu știu ce ai! Nu mai crede in vrăjeală băieților că mulți caută sex și apoi să se laude la prieteni! Trebuie sa fii atenta de cine te îndrăgostești, in cine ai încredere, și multe altele! Nu tot ce zboară se mănâncă.
Eu mereu am vrut sa te ajut cu o vorba da nu vrei sa dai WhatsApp, Facebook nimic nu vrei, te complaci. Cum putem sa te salvam daca tu ne ignori?
Sunt nesimțiți daca așa au făcut.

anonim_4396

Ba da, fix asta ai făcut! Ai râs al dracu de mine! DA! TOT VREAU SA MA SINUCID! Pentru ca am fost mereu folosita, tradata, neînțeleasă, descurajata și respinsă! Și încă tu mai și dai și vot "amuzant" la un răspuns al meu!

Am un tovarăș pe TPU vrei sa îl cunoști? Îmi pare băiat bun, cred că te-ai potrivi cu el happy

anonim_4396

Nu, mulțumesc. Văd că începi iar să mă iei la mișto.

Eu vreau sa te ajut nu sa te i-au la mișto! Nimic nu îți convine.
Scuze de deranj. Ai grija te rog de tine.

anonim_4396

Ce escorc de pe TPU îmi mai prezinți? Nu am nevoie, mulți de pe site-ul ăsta m-au făcut să sufăr și să iau pastile cu pumnul.

Ăla era de pe TPU de care te-ai îndrăgostit? Pai un amic cu care mai vb prin mesaje. Daca ai părerea asta despre toți atunci e mai ok sa te lăsăm în lumea ta.

anonim_4396

Păi cam toți m-au prostit, ce vrei sa mai cred? Nu...Nu se compara nimeni cu ăla de care eu m-am îndrăgostit. Nu vreau să vorbesc cu toți vârstnicii, eu îl vreau pe omul acela, care este și de o vârstă apropiată cu mine. Eu pe ăla îl iubesc.

Bine. Ai Grija de tine. O seara faina.

| Marianinteleptul a răspuns:

Suna imediat la 112 sau daca poti du te la camera de primi urgente cat mai repede pentru a primi primul ajutor in acest caz de intoxicatie, nu esti normala btw

| Marianinteleptul a răspuns (pentru Marianinteleptul):

Edit: daca vrei sa vorbim despre problema aceasta si sa te ajut, sunt aici ps:sunt la medicina

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

0. Dumnezo' nu exista, intr-un mod evident.
1. Ai 12 ani sau ce? Ai dat de cei nepotriviti pentru ca tu inca ai probleme cu tine. Nu mai fi incrincenata. Da, e nasol, da, POATE ca nu o sa gasesti pe nimeni. Dar nici nu se pune problema ca gata, ai ratat cu 1-2-3-4-5 si aici s-a terminat viata ta.
2. Nimeni nu merita sa te sinucizi.
3. Nu de alta, dar macar din curiozitate. Nu stii ce tipi misto si singuri gasesti pe aici, de exemplu.
4. Ai atitea chestii nemaipomenite de facut si vazut in viata, chiar si fara partener. Ar fi cam nasol sa nu le vezi pentru ca te comporti de parca ai fi la gradinita...
5. O sa treci si peste asta. Iti tin pumnii!
P.S. De acord cu colegii, suna urgent la 112. Ai facut o greseala, se mai intampla. Greseli facem toti, si ideea e sa invatam ceva din ele. Singura conditie esentiala e sa nu fie si ultima greseala, ca din aia pot invata doar altii...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Marianinteleptul):

Ai vazut ca a facut supradoza de Septilin, nu? happy

| Cipi1212 a răspuns:

Nu trebuie să te sinucizi pentru un băiat.

| Geamal_Marin_1992 a răspuns:

De cat timp vorbesti cu acest baiat?

| Geamal_Marin_1992 a răspuns:

Nu te sinucide te rog,inteleg prin ce treci insa sinuciderea va agrava starea ta sufleteasca deoarece sansele sa ajungi in iad sunt destul de mari, ok... tu gandesti ca daca te sinucizi vei "disparea" complet, dar nu iti poate garanta nimeni asta,+ ca din cate am inteles mai ai si o sora mai mica de care tresa ai grija...da-mi te rog mesaj in privat deoarece cunosc un doctor bun psihiatru care nu te ia misto, te intelege si e foarte constiincios, dar pana atunci fa o investigatie la camera de garda pentru acele pastile pe care le-ai luat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Geamal_Marin_1992):

Nici nu mai contează...