| Bianca292006 a întrebat:

Am o întrebare, uitați care e faza, nu stiu, m-am mai tot gândit, nu stiu ce sa fac poate ca nu o sa-mi iasă cu fata aia de care am zis ca-mi place anterior și după ce ma mut în Bucuresti ma gândesc dacă o sa am o șansă să se uite vreo fata la mine! Voi ce spuneți, am vreo șansă?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi in cluburile de homosexuali si gasesti tu acolo.

| Kufu95 a răspuns:

De ce să nu ai nici o şansă? Dacă vei întâlni o fată care te va plăcea, totul va veni de la sine.

| Cinic a răspuns:

De ce nu incerci pe forumurile lgbt?! Sau chiar pe tikfloci si instapârț si feizbuci. Asa irl este greu sa iti dai seama daca fata este lesbi si poti intra chiar in chestii jenante.

| Kiran a răspuns:

Ai grija cand faci ceva important din "iubire", sa te muti in capitala nu e lucru usor, mai ales financiar sa supravietuiesti.

Da, evident ca ai sanse, insa ele sunt aproape egale cu o infrangere si crezi ca daca cu respectiva fata nu va merge, ar putea functiona cu o alta? Da, exista pesimist in ce am scris, insa nu putem sa luam decizii ce ne pot schimba pe baza unui viitor imaginar, pregateste-te economic sa poti rezista cel putin 3-4 luni fara un loc de munca pentru un caz extrem si apoi sa te muti. Succes!

| Ryumex a răspuns:

Nu ai. si numai gandi ca iti cam face rau din cate vad

| Kufu95 a răspuns (pentru Ryumex):

Ai o problemă că nu îi plac băieții, este?