| Mihaelamihaela23 a întrebat:

Buna, am 17 ani şi un bebe de 4 luni e baiat, parinții mei zic să îmi continui şcoala dar bebe are nevoie de mine, sunt mama lui si oricum îl cresc singura, tatal lui nu vrea sa auda de el. Ce ati face voi in locul meu? Imi puteti da niste sfaturi? Dau funda

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Madaxo97 a răspuns:

Continuă școala neapărat dacă are cine sa te ajute cu copilul, nu rata ocazia asta, ca mai târziu în viața nu îți va mai fi aminte sa te întorci sa termini studiile.
Tu oricum ar trebui sa iei si indemnizatie de creștere copil dacă ești la școală si iti continui studiile.
De acord, bebe are nevoie de tine, dacă alăptezi mai ales, dar mai bine fa totuși un efort si mergi si la școală, bebe are nevoie si ca mama lui sa fie educată sa poată sa își ia un job mai bun pentru creșterea lui.

4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Eu in locul tau nu as fi facut copil cu unu care nu-i curios de asa ceva.
Asa ca e si greseala ta, nu te apuci sa faci copiii daca parteneru nu este de acord, ori stii ca nu-i curios sa creasca copii.

Acum iti va fi si mai greu, scoala copil, cam naspa, dar asta e.Ce scoala faci? Normal ar fi bine sa mergi la scoala, cit esti acolo sta paprintii cu copilul, banui ca daca mai ai un an de scoala, deci nu-i asa mult.
Conteaza f mult si cum arati ca fizic. daca arati fine, estio draguta atragatoare, atunci nu va fi greau sa gasesti un barbat chiar si de ai acest copil.
Intrebarea este, de ce te-a lasat iubi? Aici is ceva semne de intrebare, asta tu trebuie sa stii mai exact.

Bine tu nu asta intrebi, spui de scoala, asa ca zic si eu ca restul, mergi si la scoala, un an sau cit mai ai nu mor parintii tai daca stau cateva ore pe zi cu nepotu lor pana la urma, tu esti fata lor, deci te ajuta, asa ar trebui sa te ajute.

Pe ala care na vrut copil, dar a stiut sa te calareasca laughing du-te si reclamal, va trebui sa plateasca pensie alimentara daca munceste undeva, tu ai nevoie de mult suport acum, mai ales material, asa ca nu te gindii sa-l lasi asa fara.

So simtit bine, acu sa plateasca laughing pe viitor sa fie atent cu cine se joaca sau cu cine se simte bine.

| Miruna333 a răspuns:

Iti continui scoala. Cu ce va trai bebe daca nu te duci azi la scoala?

| 1onur a răspuns:

Ținete de școală cu ajutorul părinților tăi îl poți crește foarte frumos având bunici și mama lui alături de el va avea o educație frumos și sănătoasă. Cât despre tatăl lui este obligatoriu prin lege sa ajute la creșterea copilului. Tu poți să-ți continui școală liniștită că apoi să poți avea un loc de muncă bine plăti pentru familia ta pe care o vei avea pe viitor alaturi de copilul și soțul tău. Dumnezeul Sâte ajute Amin.

| 1onur a răspuns:

Nu uita este obligatoriu să-ți plătească prin lege absolut legal dreptul copilului decât să ajungă bani ăia la aparate cazinouri și femeie sa ajungă la copilul tău să-ți poți permite necesitățile la bebeluși. Dumnezeul sa fie cu tine și cu bebelușul tău.