O sa ii doara foarte tare pe copii.
E groaznic, mai ales pentru baiat care are nevoie de un model masculin. Nu va dati seama acum, dar banii aia se duc si timpul nu il mai poti lua inapoi.
Eu am crescut cu tata plecat prin Asia mereu cand eram copil si simteam ca mor cand pleca cu lunile. N-ai ce sa faci tu, oricat ai incerca vorbe de incurajare, lucruri materiale, nu ajuta.
Lipsa tatalui se simte si doare rau. Ideal ar fi sa stati impreuna orice ar fi, iti spun din experienta ca o parte din tine moare cand n-ai langa tine omul de care ai cea mai mare nevoie, mai ales in perioada copilariei.
Din cate am dedus nu lucrezi. In acest caz cum sa nu poti te descurca cu 2 copii? Sunt femei care se descurca si cu 3-4.
Da, te inteleg, lipsa de barbat timp de 2 luni este grea, dar asta-i viata. Viata nu este roza cum o crezi.
Ce poti face? Sa rabzi si sa ai grija de copii, ca nu esti singura in situatia asta. Sa-ti faci niste prietene, daca nu ai, care sa te ajute in caz de nevoie.
Problema asta înseamnă că ai o căsnicie cu "sabia" deasupra capului! Depinde de soț cât va reuși să reziste tentațiilor sexuale din străinătate. La fiecare întoarcere acasă a soțului fi atentă la comportamentul său!
În rest, ai nevoie de ajutorul unui psiholog pentru băiețelul de 3 ani, iar pentru fetiță, multă răbdare, căci e prea mică să înțeleagă și probabil va face crize, când vede că nu e tatăl lângă ea!
Salut. Poţi să angajezi o bonă, sau să stea cu copii sau nişte neamuri sau rude. Cam asta ar fi idea.
! Din aproape propria mea experienta (era sa se întâmple când eram mai mic si am văzut zilele astea si la alții)! Este extrem de nasol ca într-o relație complet sănătoasă in care copiii se inteleg bine cu părintele care pleacă sa se despartă de el si sa îl vadă o dată la 2 luni. Am fost la un eveniment de clasa a 8-a la cineva si am auzit cazuri în care părinții nu au putut sa ajungă si este extrem de dureros. Nu ai ce sa faci, nevoia ne împinge pe mulți sa facem lucruri care nu sunt de cele mai multe ori plăcute. Tot ce poți sa faci e sa le explici cumva ca asta e situația si nu avem ce sa facem, e clar ca lucrurile astea o sa se resimta pe viitor, dar asta e. O altă alternativa ar fi sa va mutați cu toții dar atunci probabil ar fi greu pentru tine din cauza faptului ca nu cunoști pe nimeni si pentru copii ca nu cunosc limba si ar fi foarte greu sa se acomodeze acolo. Fiecare face cum crede nu e neapărat nevoie de 2 părinți într-o familie, dar mai mult ca sigur ca o sa fie extrem de greu sa ai grija de 2 copii singura. Ai putea sa aduci unul dintre bunici sau o rudă care nu prea are ce sa facă sa te mai ajute sau chiar sa locuiască si să ușureze situația si lipsei altei persoane dragi. Mult succes!
Sincer, e de 100 de ori mai bine sa se mute toti sau sa stea toti in tara daca e posibil. Acomodarea in alta tara e grea dar nu se compara cu lipsa tatalui pentru un copil intr-o perioada atat de importanta.