| MihaiPaleologu a întrebat:

Am o prietena de 18 ani eu 21. Eu stau la oras ea la tara. Fata are un prieten gay, de care este dependenta financiar, ei fiind vecini. Ii cumpara haine, abonament de bus, destul de multe. Ideea e ca ala nu prea ma suporta ca de multe ori ea sta ca mine si nu cu el. Este de multe ori ca o obliga sa faca ce vrea el doar prin faptul ca are obligatii financiare fata de el. De exemplu, azi vi cu mine acolo sau nu iti mai iau acel ceva. Lucreaza pe santaj, iar fetei i-am zis demult sa il lase ca i-as cumpara eu, poate nu la fel de multe ca gay-ul dar i-as lua. Fata tot e prietena cu el. Ce parere aveti cine e de vina?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atata timp cat este intretinuta de omul respectiv, are mari obligatii fata de el, obligatii care vin intotdeauna pe primul loc. Prietena ta nu este un om liber, independent, ea s-a lasat cumparata de o alta persoana si este obligata sa ii indeplineasca acelui om toate dorintele, toate cererile. Tu nu ai de ce sa ii cumperi lucruri, pana la urma, nu e fiica ta. Daca ea nu renunta complet la a fi intretinuita si tu accepti asta, incurajeaz-o sa stea tot timpul la dispozitia lui, ca asa e frumos. Cand te vinzi, renunti la libertate si la timpul tau.

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iti iei teapa de la o taranca

| Ronnix a răspuns:

Poate prietenul ala "gay", crede ca tu esti "gay". Te-ai gandit la treaba asta?

| sierra1 a răspuns:

Ea!

| mihai69 a răspuns:

Soarta...

| Freya1 a răspuns:

Cred ca tu iti iei teapa si ala nu e gay laughing.
Un simplu vecin sau prieten nu iti plateste abonamente, iti cumapara haine asa pe gratis ca e el milostiv fi serios.

| minrest a răspuns:

Daca fata nu este iubita de acoperire a vecinului, ca sa nu stie lumea ca e gay, atunci nici vecinul nu e gay, si e amantul ei.

| SilentRain a răspuns:

Si tie ti se pare normal sa renute
la tine pentru "gay-ul "ala?
Si tu de ce sa ii cumperi lucruri, esti fraierul ei? laughing
Pune-o sa se angajeze, daca era o fata cu caracter nu ar fi acceptat sa depinda de bani cuiva

| OldSoul a răspuns:

Tu esti de vina ca iti pierzi timpul cu o materialista.

| anamariarot a răspuns:

Da, chiar e posibil ca acela să nu fie gay, iar prietena ta să fie cu obrazul cam gros. Să-și cumpere singură ce are nevoie și să nu mai profite de banii altora.

| HadesSs a răspuns:

Au dreptate, ala ii rupe fasul in locul tau laughing

| BuLaNNNeL a răspuns:

Mare dreptate au userii de mai sus, vezi prietene ca e belea mare laughing).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti naiv. Ala nu e gay. Si nu e normal sa-i cumperi lucruri doar ca s-o tii langa tine. E vina ta ca stai langa asemenea persoana lipsita de demnitate. Uite asa se umple lumea de lenese si de proaste, ca-s gasesc alti prosti sa le umfle plasa in loc sa le trimita la munca laughing)))

| Raducons a răspuns:

Poate ca vecinul nu este chiar asa de gay, din cate stiu vecinii nu iti dau un mar degeaba.

| Kogaion a răspuns:

Asa se zice mai nou la amant? ël e "prietenul meu gay"?

| Alfred0703 a răspuns:

Vezi sa nu ti-o traga(no offense). Sau poate acel prieten nu e atat de gay precum crezi tu.

| minrest a răspuns (pentru Alfred0703):

Banuiesc ca daca e vreun gay pe langa tine, nu e pericol sa ti-o traga. Si cu Adrian, la fel.

| AlexDarius3 a răspuns:

L-a cum l-ai descris mai sus nu prea suna a gay, mai mult a proxenet big grin. Eu zic ca e vina fetei

| Cannibal a răspuns:

Dacă fata ta depinde de el doar pentru că ii cumpara chestii atunci: ai gresit fata, băiatul meu.
Probabil ea ți-a spus că e gay și tu așa crezi laughing)) s-ar putea sa nu fie atât de gay cât pare și poate să ii fie amant.
Sa fim serioși..de ce nu te-ar suporta un gay?

| Logann a răspuns:

Si e gay, SIGUR e gay, da?
Pai, zici la inceput ca tu stai la orasi si ca ea e de la tara si totusi spui bus la autobuz. Hmmmmmm. Ceva nu se pupa, cam ca tine si cu aia si total opusul ei cu gay-ul. Ce vreau sa zic e ca se pupa.
Ce sa zic. Noroc si stii ce sa faci ca sa treci peste o despartire, da?