Ia-ti de munca, lasa bautura si traieste-ti viata cu folos, ca alta femeie isi va face aparitia in viata ta.
Trecutul NU se mai poate schimba, invata din greseli si incearca sa nu le mai repeti niciodata, ca sa nu mai suferi.
Asa fraier esti sa fi asa din cauza unei tampite care de fapt nu te-a placut? Ca daca te placea nu se purta asa, ea s-a jucat cu tine. Normal ca s-au indepartat prietenii de tine daca ai devenit betiv si cine stie ce mai faci.
Daca vrei sa stai asa, stai, ca orice zicem tot tu tot ce stii aia faci.
Ia si invata o lectie din chestia asta si mergi inainte. Trebuia ca toate reprosurile sa i le aduci intr-o singura discutie si apoi sa fie subiectul ala ingropat si sa va apucati sa claditi pentru viitor. Nu ati facu asta, ghinion. Viata merge inainte. Nu ai ce sa faci decat sa te maturizezi si sa nu mai faci aceeasi greseala stupida.
O internare la psihiatrie îți trebuie, ședințe la psiholog, dar mai ales voluntariat la copii bolnavi de cancer ca să înțelegi că viața nu se termină cu o despărțire din o relație ratată!
Salut. Nu am să mă mai obosesc sa le explic unora despre confuziile in care asociază psihiatrul cu psihologul că nu are sens. Crezi sau nu, cu toții am trecut prin suferințe de toate tipurile și, cu toate acestea suntem aici, mergem înainte și ne trăim viața cat putem mai frumos. Viața nu înseamnă doar roz și experiențe plăcute. Cele mai puțin plăcute ne fac mai puternici, mai raționali, mai cumpătați in a lua decizii etc. Unii am făcut acte de bravadă din cauza unor iubiri pierdute sau neîmpărtășite. Unii au murit în neputința lor de a da piept cu viața, lăsând mare durere in urma lor și distrugând viața multor oameni care i-au iubit. Alții au spus stop, până aici! Și au mers mai departe, inghitindu-si lacrimile și suferința. Timpul nu vindeca rănile cum se spune, dar timpul te ajuta sa te obișnuiești cu acea durere și să înveți să trăiești cu ea (de ex când pierzi pe cineva drag, prin deces). In cazul unei iubiri, acea durere poate și dispărea în timp. Este plina lumea de fete și femei deosebite. Și fiecare este unica în felul său. Ieși din casă, apuca-te serios de un sport, propune-ti niste target-uri pe care sa le urmărești. Învață să cânți la un instrument. Toate acestea te vor face mai bun, mai mândru de tine, îți vor reda încredere în propria persoana și, vei deveni mai.matur în gândire. E greu la inceput, dar nu este imposibil. Fă-ți șansă să îți demonstrezi că poți mult mai mult. Multa bafta și capul sus!
Ți-ai agasat prietena prea mult și din acest motiv te-a blocat. Nici unui om nu ii place ca partenerul/a sa fie prea insistent/a și posesiv/a. Cred că ea voia sa te tachineze.
După ce ți-a dat o șansă, ai inceput cu reprosurile.
O relație sănătoasă incepe atunci când lași trecutul in urma.
Nu ai nici o garanție că dacă chiar ați fi fost împreună, relația ar fi functionat și ați fi fost compatibili. Fiecare om este diferit și are tabieturile lui.
Într-o altă ordine de idei, ai nevoie urgent de un psihiatru. O iubire neîmplinită este ceva peste care trebuie sa treci. Tu nu realizezi ce înseamnă cu adevărat necazurile.