| stayawwayyyyyystayawayyyyyyy1991nevermind a întrebat:

Buna, am o problema pe care o consider destul de grava ( rog sa nu fiu judecat, nici mie nu imi place ) si ma apasa de aproximativ 2 ani, o consider grava deoarece pe langa faptul ca sunt de aproape 2 ani asa, s-au indepartat multi prieteni de mine si mi-am pus viata in pericol ( acum cateva zile la o petrecere, beat fiind si semi-constient am iesit pe o autostrada unde circulau masinile cu 150 km/h, tot ce imi amintesc este faptul ca erau mai multi baieti care incercau sa ma bage in casa si erau foarte speriati, dimineata am aflat ca am avut noroc deoarece am fost vazut de unul dintre tipii care ma baga in casa cum stateam in mijlocul drumului beat.
Cauza acestei probleme este fosta mea relatie sau o persoana, cunosc o tipa de cand eram mic copil, iar de aproximativ 3/4 ani am vorbit zilnic eu ea, dupa multe conversatii care tineau pana la 2/3 dimineata am inceput sa prind sentimente adica acum aproximativ 2 ani cand inca eram in liceu, i-am propus sa iesim dar a inceput sa se comporte urat cu mine, a facut multe faze nasoale care pentru mine au durut extrem de mult, spre exemplu:
Imi oferea o calda, ulterior imi dadea 5 reci, adica era foarte prietenoasa cu mine si imi spunea chestii dragute iar pe urma era ceva de genul ''mhm'' ''mda''.
I-am oferit o floare iar pe langa faptul ca dupa ce a stat 30 de minute cu mine in care tot imi spunea daca m-am gandit ce fac cu viata mea, m-a imbrancit la final cand am incercat sa o imbratisez, ulterior peste vreo luna mi-a spus ca i-am luat o floare foarte ieftina.
Imi spunea ca daca vrea, ma poate face sa plang, as fi primul baiat care ar plange din cauza ei ca doar fete a facut sa planga.
Dar cel mai nasol lucru pe care aceasta il facuse, a fost faptul ca intr-o zi a incetat sa imi raspunda,, iar ultima data cand ne-am vazut pana la acest incident, aceasta mi-a spus ca sunt un caz pierdut fara recuperare (a durut mult pentru mine deoarece eu am avut un trecut putin aiurea si am reusit sa ajung pe drumul cel bun iesind din anturaje toxice).
Acest incident s-a petrecut cu aproximativ o luna inainte de bac din acest motiv am stat leguma aproape un an iar cum aveam bac-ul intr-o luna, am sfeclit-o putin ( ma rog l-am luat, dar nu cu cat imi doream si nu am intrat unde voiam ).
Acestea sunt doar cateva incidente deranjante, dupa cum spuneam sus, am ajuns sa stau leguma pana in primavara din anul acesta, in acest an am ajuns sa ma complexez enorm de mult, sa plang, nu puteam sa dorm noaptea, nu mancam, am avut ganduri negre si chiar am recurs la auto-mutilare.
In aceasta primavara, spre sfarsitul iernii aceasta m-a deblocat ( dupa bac imi daduse block peste tot, efectiv peste tot ) iar eu am inceput sa vorbesc din nou cu ea, ne-am pus intr-o relatie dar eu dupa o luna de relatie am inceput sa reprosez toate prostiile pe care le-a facut acum un an, aceasta imi spunea mereu ca regreta tot ce a facut, chiar si de ziua mea, imi cumparase doua cadouri si pentru anul trecut deoarece nu vorbeam in perioada aia. Intentia mea nu era sa reprosez, eu voiam sa vars tot ce tinusem un an in mine, erau mai mult reactii de durere decat reprosuri deoarece uneori cand reprosam ajungeam sa plang, a tinut relatia cu reprosuri inca vreo 3 luni cand a decis sa se desparta de mine, mi-a adus acuzatii de manipulare desii eu nu am facut asa ceva in viata mea adica nu asta am intentionat sa fac.
Nu stiu ce sa fac, ma trezesc cu un nod in gat si stomac, nu pot manca, fumez extrem de mult, ma plimb singur uneori incep sa plang, am facut terapie la inceputul anului dar simt ca nu a ajutat foarte mult, efectiv nu stiu ce pot face simt ca sunt distrus, adica am reusit sa fiu intr-o relatie cu ea dupa aproape doi ani de asteptari si am distrus totul, nu stiu ce sa mai fac am o multime de remuscari.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cauta-ti alta!

| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti de munca, lasa bautura si traieste-ti viata cu folos, ca alta femeie isi va face aparitia in viata ta.
Trecutul NU se mai poate schimba, invata din greseli si incearca sa nu le mai repeti niciodata, ca sa nu mai suferi.

| mihai69 a răspuns:

Psiholog!

| Mosotti a răspuns:

Asa fraier esti sa fi asa din cauza unei tampite care de fapt nu te-a placut? Ca daca te placea nu se purta asa, ea s-a jucat cu tine. Normal ca s-au indepartat prietenii de tine daca ai devenit betiv si cine stie ce mai faci.

Daca vrei sa stai asa, stai, ca orice zicem tot tu tot ce stii aia faci.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ia si invata o lectie din chestia asta si mergi inainte. Trebuia ca toate reprosurile sa i le aduci intr-o singura discutie si apoi sa fie subiectul ala ingropat si sa va apucati sa claditi pentru viitor. Nu ati facu asta, ghinion. Viata merge inainte. Nu ai ce sa faci decat sa te maturizezi si sa nu mai faci aceeasi greseala stupida.

| ValentinMihai78 a răspuns:

O internare la psihiatrie îți trebuie, ședințe la psiholog, dar mai ales voluntariat la copii bolnavi de cancer ca să înțelegi că viața nu se termină cu o despărțire din o relație ratată!

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Salut. Nu am să mă mai obosesc sa le explic unora despre confuziile in care asociază psihiatrul cu psihologul că nu are sens. Crezi sau nu, cu toții am trecut prin suferințe de toate tipurile și, cu toate acestea suntem aici, mergem înainte și ne trăim viața cat putem mai frumos. Viața nu înseamnă doar roz și experiențe plăcute. Cele mai puțin plăcute ne fac mai puternici, mai raționali, mai cumpătați in a lua decizii etc. Unii am făcut acte de bravadă din cauza unor iubiri pierdute sau neîmpărtășite. Unii au murit în neputința lor de a da piept cu viața, lăsând mare durere in urma lor și distrugând viața multor oameni care i-au iubit. Alții au spus stop, până aici! Și au mers mai departe, inghitindu-si lacrimile și suferința. Timpul nu vindeca rănile cum se spune, dar timpul te ajuta sa te obișnuiești cu acea durere și să înveți să trăiești cu ea (de ex când pierzi pe cineva drag, prin deces). In cazul unei iubiri, acea durere poate și dispărea în timp. Este plina lumea de fete și femei deosebite. Și fiecare este unica în felul său. Ieși din casă, apuca-te serios de un sport, propune-ti niste target-uri pe care sa le urmărești. Învață să cânți la un instrument. Toate acestea te vor face mai bun, mai mândru de tine, îți vor reda încredere în propria persoana și, vei deveni mai.matur în gândire. E greu la inceput, dar nu este imposibil. Fă-ți șansă să îți demonstrezi că poți mult mai mult. Multa bafta și capul sus!

| I0NUTA a răspuns:

Ți-ai agasat prietena prea mult și din acest motiv te-a blocat. Nici unui om nu ii place ca partenerul/a sa fie prea insistent/a și posesiv/a. Cred că ea voia sa te tachineze.
După ce ți-a dat o șansă, ai inceput cu reprosurile.
O relație sănătoasă incepe atunci când lași trecutul in urma.
Nu ai nici o garanție că dacă chiar ați fi fost împreună, relația ar fi functionat și ați fi fost compatibili. Fiecare om este diferit și are tabieturile lui.
Într-o altă ordine de idei, ai nevoie urgent de un psihiatru. O iubire neîmplinită este ceva peste care trebuie sa treci. Tu nu realizezi ce înseamnă cu adevărat necazurile.