| CătălinaMiruna820 a întrebat:

Bună.
Am o vârstă înaintată zic eu am 30. iar părinții mei nu mă lasă încă să dorm la prietenul meu sau să stau mai mult afară, mai ales să mă mut.
Ce sfaturi îmi dați?

17 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Prietenul tau daca chiar te iubeste si vrea sa te muti cu el, sa te ceara de nevasta si faceți macar starea civila. Cine face sex fara casatorie nu are binecuvântatrea Creatorului peste relația lui si fără binecuvantarea, aprobarea Luu nimeni nu are un viitor fericit.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru ania):

Zi-le asta celor cateva miliarde de omuleti de alte religii si atei/fara religie...

| johnnny123 a răspuns (pentru ania):

Ai vorbit recent cu Creatorul și ți-a confirmat asta?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru johnnny123):

A trimis un biletel barbosului prin intermediul popii si a primis raspuns. Scris de mina si cam semana cu scrisul popii, dar cine e el sa gindeasca.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ehem... 30 de anisori, zici matalutza? Pai... IA SI PLEACA! Esti majora, ai 100% drept asupra vietii tale.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ori esti trol, ori ai probleme de sanatate de orice fel, fizice /psihice.
Sfaturi ai tot primit, macar citesti ce scriem noi?

| johnnny123 a răspuns:

Ai mai pus de 5 ori întrebarea asta și de fiecare dată ai primit aceleași răspunsuri: La 30 de ani nu ar mai trebui să locuiești părinții. Dacă încă dețin controlul asupra ta, este pentru că tu le permiți asta.

Ce alte răspunsuri vrei, dacă tu nu ești dispusă să faci absolut nimic pentru a-ți câștiga independența?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iti cauti chirie si te muti singura. La casa ta vei putea face ce vrei tu.
Tu de fapt iti cauti scuze sa nu iti iei viata in propriile maini. Te ascunzi dupa "părinții mei nu mă lasă".

| Cipi1212 a răspuns:

Cum pot părinții tăi să îți interzică să stai pe afară dacă ai 30 de ani?

| FreddieM a răspuns:

Prietenul ce vârstă are?
Cheers

| AliGab a răspuns:

Pai ce sfaturi vrei la 30 de ani? Nu esti in stare sa iei propriile decizii? Mai ai nevoie dsa ceri voie parintilor in situatia in care te poti intretine singura?! Doamne ce lume!

| Kufu95 a răspuns:

Ai deja 30 de ani, tu stai cu ei? Și chiar dacă ai sta deja ești majoră, nu mai trebuie să țină ei cont de lucruri de genul.

| TheGentleman a răspuns:

Să faci ce vrei tu, fără să le ceri acordul

| Whitte a răspuns:

Sa te mariti.

| andrey69 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, faptul ca ai 30 ani si accepti ca parintii sa iti dicteze viata nu este deloc bine.
Daca prin absurd ei nu vor mai vrea sa-ti dea vre un ajutor, tu stii sa iti ti singura de grija, sa te intretii?
Situatia este similara precum a copiilor nou nascuti, depind de mama.
In concluzie incearca sa le spui problema iar daca nu vor sa inteleaga, ia o tu de capul tau si a lui iubi, daca este de incredere. Succes!

| Darius005 a răspuns:

Ma simt ciudat sa îți dau eu astfel de sfaturi la 17 ani dar la vârsta ta ar trebui să vezi dacă prietenul tău chiar vrea ceva serios și dacă vrea te muti la el și de-acolo lucrurile vin de la sine

| MinniKomo a răspuns:

? **Marturie: O apreciere sinceră pentru Doctor DAWN**?

Vreau să împărtășesc experiența mea incredibilă cu doctorul DAWN, uimitorul vrăjitor care mi-a adus soția înapoi la mine. După ce ea ne-a părăsit pe mine și pe copiii noștri, m-am simțit pierdută și cu inima frântă. Nu am știut ce să fac până nu l-am găsit pe Doctor DAWN.

Cu vraja ei puternică de dragoste, totul s-a schimbat! În doar câteva zile, soția mea s-a întors acasă, iar familia noastră este acum mai puternică ca niciodată. Sunt mereu recunoscător pentru ajutorul și compasiunea doctorului DAWN. Dacă vă lupți în relația voastră, vă recomand cu căldură să contactați ea. Vă mulțumim, doctor DAWN, că ne-ați reunit familia! contactați-l pe Whatsapp: +2349046229159. e-mail: dawnacuna314@gmail.com