| 12emyi34 a întrebat:

Am si eu o intrebare. Provin dintr-o familie modesta si credincioasa, fac parte dintr-un cult nu cel ortodox, dar in care am inceput de ceva timp sa nu mai ma inteleg cu parintii. Ei tot timpul imi reprosau ca nu fac nimic bun din ce imi dau ei de facut. Chiar daca faceam dupa indicatiile lor tot gaseau ceva. Si asa am inceput sa ma recesc fata de ei. Acum am inceput,, pot sa spun ca vreau sa ma razbun pe ei,,, deoarece mama imi spune ca nu fac nimic ca nu vreau sa ajut la nimic, eu am inceput chiar sa nu mai fac nimic. Imi dau seama ca gresesc daca incerc sa ma razbun pe ei dar ei pe mine nu ma inteleg.

Stiu si din ce motiv sa ajuns aici. Dar daca il spun imi zic ca sunt nebun si nu ma inteleg. Nu stiu ce sa mai fac, sunt satul de cearta. Si parca pe zi ce trece e mai greu.

Răspuns Câştigător
| CarmenMmmm a răspuns:

Toti ne confruntam cu asemenea probleme, tu trebuie sa ii respecți și sa ii iubești pentru ca ți-au dat viața, Razbunarea nu duce la nimic bun, roagă-te la Dumnezeu, el vede tot și va liniștii apele. apoi încearcă sa vorbești și cu ei. Și încearcă sa ii ajuți cât poți de bine.

2 răspunsuri:
| Emma30555 a răspuns:

Trebuie sa ți vezi de ale tale și sa nu i mai iei atât de mult în seama pe ai tai, dar nici sa te răzbuni.

| oz_1736 a răspuns:

Razbunarea ta e un protest. Protestul neanuntat nu are valoare fiindca nu stie nimeni de el. Degeaba astepti sa-si dea cineva seama. Si altii au asteptat ca tu sa-ti dai seama ca ei protesteaza. Si tu, nimic!