| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna. As vrea doar sa deschid subiectul despre o anumita latura a comunicarii in relatie. Sunt casatorita, dupa 6 ani de relatie. Ideea este ca vorbeam cu prietenele si ele spuneau ca nu le spun niciodata brabatilor ce li se pare atractiv si etc. Si tot mai rar vad chestia asta... in schimb, eu uneori stau si ma uit la sotul meu, si uneori nu imi pot lua ochii de la el. Mi se pare atat de frumos si atractiv si sincer, i-o spun. Nu cred ca fac un lucru rau.

6 răspunsuri:
| alinbip a răspuns:

Sincer, faci un lucru foarte frumos și sănătos. Într-o relație, comunicarea și aprecierile sincere contează enorm. Faptul că îi spui soțului tău că îl găsești atractiv arată că îl iubești, îl respecți și îl apreciezi ca bărbat, nu doar ca partener de viață. Din păcate, multe cupluri ajung în timp să nu-și mai spună lucruri frumoase, iar legătura se răcește. Complimentele și gesturile mici mențin apropierea și încrederea între parteneri.

Nu faci absolut nimic greșit — dimpotrivă, e un semn de afecțiune și maturitate emoțională.

| RealSoul1997 a răspuns:

Păi așa si ar trebuie să fie normal, într-o căsnicie, relație serioasă, unde chiar există loialitatea iubirea sinceră reală și Adevărată, este foarte frumos și normal să fiți o femeie împlinită sufletește și cu inima alături de soțul dumneavoastră.

Felicitări.

| TimberWolf a răspuns:

Pai tu esti sanatoasa la cap, alea sunt debile.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Cine a zis ca faci un lucru rau? laughing Majoritatea oamenilor se complac in relatii, nu sunt cu persoanele pe care chiar le considera atragatoare. Nu poti sa le condamni, ca oamenii cu adevarat buni sunt rari si daca ne-am ghida doar dupa aspect, ar fi jale. Altele sunt calitatile care conteaza intr-o casnicie, chiar daca si fizicul e important. Dar da, cand iubesti un om, pentru tine e cel mai frumos si atractiv, si e normal sa exprimi asta cand esti confortabil langa acea persoana. Poate ele au relatii dificile, poate au crescut cu multa rusine. In Romania multi barbati cred ca femeile trebuie doar sa tolereze, nu sa fie si atrase de ei, doar uita-te pe social media cati fac femeile koorve cand exprima cele mai banale preferinte, deci mna, nu e normal, dar intr-un fel e, ca femeilor li s-a bagat in cap ca segsul e ceva rusinos. Pana scapam de cutumele astea o sa tot vedem asa ceva.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa-i spui intotdeauna ce admiri la el, sa-l apropii, sa-l tii langa tine, nu sa asculti de sfatul gresit al prietenelor tale, fiindca ii arati ceea ce simti pentru el, dragoste adevarat, iar el iti va raspudne in acelasi fel si crede-ma ca nu-i gresit nimic in a fii sincera cu barbatul pe care-l iubesti si-l adori.

Ca o femeie maritata si fericita in casnicia ei de cateva decade, iti recomand cu tarie sa nu mai le spui nimic prietenelor tale despre intimitatile tale in cuplu si nimic despre sotul tau, fiindca ele te vor invidia iar sub pretextul de " sfat prietenesc" iti vor insufa numai sfaturi rele care sa-ti afecteze relatia doar ca sa te vada nefericita.

| just4ubr2015 a răspuns:

Nu mi se pare normal ca femeia sa ii spuna barbatului ce atractiv frumos e ar fi anomal daca nu te atragea nu il luai de barbat e un lucru copilaresc si imatur. maturizeaza-te si fi femeie nu o copila de 12 ani