Pe de o parte il poti alege pe cel care ti se pare ca tine mai mult la tine. Dar daca ti se pare ca tu ti mai mult la celalt alege-l pe el si incearca sa il faci sa fie la fel de indragostit de tine cum esti tu de el. Dar nu ar trebui sa asculti ce spun altii pentru ca ei nu stiu ce e in sufletul tau si tu esti singura care poata sa decida care este potrivit. Daca nu esti sigura tine-i putin pe amandoi pe standbay (adica pe pauza) si vezi cum reactioneaza ei si de cine iti este mai dor. Poate asa iti dai seama pe cine vrei sa ai langa tine. Succes >
Sincer, eu cred ca cel mai bine ma potrivesc cu cel de 25! este mai pe placul meu! are mai mult calitatile de care am nevoie dar celalalt de cand am incercat sa ma despart de el a devenit mai atent caci pana acum...a fost jale
pana maine totusi imi propun sa iau o decizie si cu ajutorul vostru bineinteles :*
Atunci asta este raspunsul. Pe langa asta ai spus ca cel de 26 nu prea era atent cu tine si ca a inceput sa iti acorde putina atentie de abia cand ai vrut sa te desparti de el. Daca te iubea cu adevarat nu te-ar fi neglijat niciodata.
Tot cu cel care te va arunca in pat mai repede vei ramine "cit va avea el chef"pentru ca acela va fi cel de 25 de ani.Iar cel de 26 s-a suparat pentru ca si-a dat seama de celalalt si a devenit mai serios sau poate chiar avea ginduri serioase.Du-te si trageti-o cu ala mai repede si termin-o cu ala de 26 ca-i faci un bine, crede-ma.
Pai depinde de tipul de baiat care iti place tie, orice ai alege important e sa nu profiti de calitatile unei persoane. Cel care te face sa te simti mai bine si stie sa te cucereasca, sa aiba un caracter 'compatibil' cu al tau. ce sa iti spun tu stii mai bine pa
Asa este! dar mi-e teama sa nu sufere celalalt! imi pare rau sa-l las asa... fara motiv! cand el incearca sa fie perfect pentru mine ![]()
Nu-ti para rau inainte caci vei avea timp pentru asta dupa.
Sunt constienta ca indiferent de alegere oricum imi va parea rau dupa...
Am uitat, succes in pat.
Hai, nu fi nesimtit![]()
Ce-ti pasa daca sint eu nesimtit cind rezultatul este acelasi? Ai o problema.
La care tii mai mult? Fa diferenta intre ei,nu cred ca seamana
ex: care e mai dragut, care se comporta mai frumos cu tine,care iti da mai multa atentie. Fa ceea ce simti. Dupa descriere, cel de 26, cred.
Da dar e cam prea la locul lui... iar eu sunt o persoana careia ii place sa se distreze iar cel de 26 nu are timp pentru mine tot timpul
si imi vine sa il aleg pe celalalt ![]()
Da.si eu am vrut sa spun sa.l alegi pe celalalt dar am gresit numarul anilor...eu zic sa il alegi pe celalalt. daca nu...fa.i cumva geolsi pe ambii si astfel vei vedea realitatea:care tine cel mai mult la tine`! Succes
Buna,ascultama pe mine ce iti zic:in ziua de azi nu se mai cauta sa iubesti, cauta sa fii iubita si sa ti se indeplineasca dorintele si placerile.si eu l-am ales pe cel pe care il iubeam eu dar tot nefericita sunt.acum mi-as fi dorit sa fi ales pe cel pe care ma iubea...
Asa este! m-am gandit foarte bine si il aleg pe cel care tine cel mai mult la mine si care ma face fericita, iar acela e cel de 25! dar acum am alta problema mai urata...cum sa il las pe celalalt? nu stiu ce sa ii spun. tot incerc sa gasesc un motiv cat de mic de cearta si daca se poate sa se supere el pe mine si sa ma lase dar nu reusesc deloc
Sper sa poti face in asa fel sa nu-i provoci suferinta nici lui nici tie...in rest bafta si cand esti bine sa nu uiti sa ne zici si noua finalul.pa
Gata! am reusit sa-l fac pe el sa vrea sa se desparta de mine! trebuia sa ne intalnim aseara si in final nu ne-am mai intalnit pentru ca am plecat la discoteca! am procedat cam urat dar asa este mai bine... va multumesc pentru sprijin la toti, acum ma simt mult mai bine :*:*
Ai ramas cu cel de 25 de ani care isi arata iuibrea mai mult fata de tine, nu? ma bucur si succes in continuare
In final ai ramas cu cel de 25 de ani, nu? acum ai grija sa nu il pierzi si iti doresc succes in continuare.
Da, cu el am ramas si deocamdata sunt foarte fericita :X si sub nici o forma nu imi voi permite sa il pierd! te pup