Asta se intampla doar cand fata este disperata sau proasta, insistand la un golan sa fie cu el, ala isi bate joc de fata, doar ca sa-i arate ca poate sa o domine si sa mature cu ea pe jos, jignind-o si injosind-o.
Un om care te iubeste cu adevarat, te respecta si ii este drag sa-ti vorbeasca frumos, sa-ti fie pe plac, nu sa te jigneasca.
" De ce persoanele care va zic ca va iubesc extrem de mult, va vorbesc urat"
Asta e doar o situatie particulara cand undeva cineva a mintit. Nu vad de ce ai considera o regula
Nu e clar ca acolo nu e iubire? Când cineva face asa nu te iubește și respecta pur și simplusi asta e răspunsul.
"De ce persoanele care va zic ca va iubesc extrem de mult, va vorbesc urat( injuraturi, jigniri etc)"
Generalizezi în mod greșit o experiență personală. În vasta majoritate a cazurilor, oamenii care te iubesc cu adevărat nu te înjură și nu te jignesc.
Relația ta cu acel "iubit" abuziv nu are nicio legătură cu o relație funcțională dintre doi oameni.
Dar tu ai insistat să continui relația cu el, în ciuda faptului că între voi nu exista nicio urmă de încredere și respect reciproc, chiar și după ce ți-a semnalizat foarte clar că nu dă doi bani pe tine, că este un om abuziv și chiar periculos.
Pentru că nu te iubesc.Nu îți vorbește urât cineva care te iubește, să zicem că are o astfel de ieșire la o ceartă gravă.Și mie mi se mai întâmplă, dar altfel nu e normal.
"De ce persoanele care va zic ca va iubesc extrem de mult, va vorbesc urat[...]cand cunosc o persoana noua au un chip de inger, si arata cu totul si cu totul o alta fața[...]se adresa fostul meu iubit in felul ala"
Asta nu e iubire drăguță,asta e iluzie.
Pentru că oamenii promit multe chestii,asta nu înseamnă că așa și e.
Când vine vorba de iubire,cu atât nu te comporți urat cu iubitul,iubita.
Am avut o relație de genul, totul era frumos până la cearta, de la cearta ieșea tot ce e mai rău din ea, relația era una toxica, evident.
Dar ce trebuie sa înțelegi tu e că nu toți oamenii sunt la fel, ci ai avut tu nenorocul sa dai de un specimen de acest fel.
Dar repet ASTA NU E IUBIRE!
Pentru ca oamenii din ziua de azi sunt falși și pun mai presus banii și influența iar adevărul îl desconsidera.
Nu generaliza. E doar experienta ta.
Dar daca vrei o explicatie pentru cazul tau, pe tine nu voia sa te mai impresioneze. Te-a castigat deja. Te considera a lui si ca poate face orice pentru ca tu il accepti asa cum e. Cu persoanele straine nu-si permite sa faca asta pentru ca l-ar respinge.
" De ce persoanele care va zic ca va iubesc extrem de mult, va vorbesc urat"
Hmmmm. Sotul meu a avut o singura incercare si mi-am infipt unghiile in fara lui. A umblat ca Bruce Lee zgariat pe fata cam 3 saptamani. L-am numit Bruce Lee cam un an.
De atunci nu a mai incercat.