| liliana77any a întrebat:

Buna! De multe luni caut un barbat compatibil cu mine, nu am gasit nici-unul cu care sa ma potrivesc.
Am 28 de ani, ce ma sfatuiti sa fac?
De iesit am tot iesit nu prea am gasit pe nimeni.
Voi cum ati gasit pe cineva ok?
Multumesc!

13 răspunsuri:
| Gabryel85 a răspuns:

Din păcate, nu ești singura. Multă lume nu găsește nimic... și chiar dacă găsești, la câtă incertitudine și instabilitate există, s-ar putea la un moment dat să regreți că nu ai rămas singură. Știu, nu e un răspuns la întrebarea ta, dar presupun că te vor mai ajuta și alții.

| liliana77any explică (pentru Gabryel85):

Multumesc frumos! Orice raspuns este bun!

| Dismally a răspuns:

Sfatul meu este sa cauti in continuare, pana vei gasi. Nu este usor sa gasesti o persoana asa cum iti doresti, dar cand o vei gasi, va merita tot efortul si toata asteptarea.
Daca nu ai gasit iesind, incearca sa cauti si de acasa, pe internet, oriunde vezi o persoana care iti starneste interesul, incearca, nu se stie niciodata.
Eu pana acum am gasit cand si unde ma asteptam cel mai putin laughing Atunci cand nu cautam, dadeam intamplator peste o persoana interesanta si lucrurile se legau.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce oras/zona a tarii? In principiu as zice sa eviti orice grup de Facebook cu matrimoniale/aplicatiile de dating si sa cauti grupuri de interese. Eventual voluntariat, daca nu gasti de iesiri/excursii, practicat diverse sporturi. Cunoaste oameni noi fara sa ai in cap ideea ca "trebuie" sa te cuplezi si cel mai probabil o sa dai de cineva ok. Sau macar o sa observi la altii ceea ce NU vrei. Totusi... te-ai gindit ce vrei si mai ales ce ai de oferit?

| StoicAnalysis a răspuns:

Sa intri in vorba prin mesaje si sa discutati acolo. Tine-i cateva zile-saptamani, sau cat ai tu nevoie, pentru a-l cunoaste cat de cat. Daca te atrage cumva, invita-l la o iesire, sau accepta-i invitatia daca ti-o cere el. De acolo vezi tu daca iti convine sau nu. Eu unul cam asta am facut.

Eu mi-am gasit prietena aici pe TPU intamplator.

| DovleacTurbat a răspuns:

În opinia mea, GabiDumitrescu, ți a oferit cele mai bune sfaturi.

| ElianaSc a răspuns:

Eu cred ca este foarte important sa nu disperi in acest sens - si sa nu te grabesti. Graba si disperarea ca trebuie "neaparat" sa gasim pe cineva poate duce adesea la alegeri gresite in viata (iar unele dintre aceste alegeri au consecinte pe multi ani). Ma gandesc ca ideal este intalnesti aceasta persoana intr-un loc unde aveti interese comune. Dar nu te grabi, nu forta lucrurile. Da, se poate intampla si sa nu gasim pe nimeni sau sa gasim mai tarziu. Mai intervine si norocul.

| just4ubr2015 a răspuns:

Cauta pe cineva cu care sa ai ce vorbi sa ai pasiuni comune sa fie alaturi la bine si la rau nu doar pe unul sa fie frumos sa aiba bani masini case...ca de aia nu gasesti...

| mariuspinciuc a răspuns:

Nu vreau să par că spun în batjocură însă cei care îți recomandă să aștepți până îți găsești pe cineva o fac din pură compasiune. Părerea mea este că în primul rând ar trebui să îți revizuiești drastic standardele de căutare. Majoritatea femeilor caută bărbatul deștept, bogat, care să stea sub papuc, să fie bun la pat și nu în ultimul rând să fie fidel. Ori în astfel de situații, bărbatul este considerat fi ideal ceea ce nu există. Spre exemplu, dacă e bun la pat, e prost de dă în gropi și nu poți avea o discuție elegantă cu el, dacă e bogat, nu e bun la pat ceea ce va fi frustrant, etc. Personal am o verișoară care nu a slăbit standardele de căutare și a ajuns la 40 de ani să se căsătorească cu primul care a mai avut un interes pentru ea. În concluzie, stabilește-ți la modul serios niște pretenții și în momentul în care l-ai găsit fă efortul de a rămâne împreună cu el.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Sa imi trimiti mie un mesaj privat tongue Si eu sunt in cautare big grin

| 9PM a răspuns:

Sa nu mai fii aroganta, și evident sa mergi la sala.

| eliancodrut a răspuns (pentru ElianaSc):

Nu gasim pe nimeni deoarece cautam persoana descrisa de mariuspinciuc, adica acea care nu exista.

| eliancodrut a răspuns:

Tu stii zicala: A ales si tot a ales, dar pana la urma a cules ce a ramas?
Faptul ca nu ai gasit nici un barbat cu care sa te potrivesti ni ti-a dat de banuit ca tu esti de vina? Nu exista doua persoane care sa se potriveasca 100%, dar ca sa se inteleaga trebuie sa faca fiecare compromisuri.