| Anonimms128 a întrebat:

Bună …E cam târziu știu asta vă rog să nu râdeți de mine dar am o problemă care mă macină de ceva ani de zile, și vreau să mă eliberez să spun cuiva (ofer funda )Acum am relație 2 ani aproape de când suntem împreună niciodată nu am povestit asta nimănui dar mă macină în fiecare zi povestea mea începe așa ai mei m-au abandonat la 5 săptămâni după naștere în prezent am aproape 16 ani, Bunicii m-au crescut fratele (tatălui meu ) Mă abuza sexual să zic așa mă punea să-i fac s3x oral încerca de multe ori să-mi facă și an@l până a reușit aveam o cameră în grădină și mereu mă chema acolo să ne jucăm el avea vreo 17 cred eu vreo 5-6 ani el crede ca nu-mi aduci aminte dar îmi aduc aminte cum de fiecare dată mă chema în camera aia și începea toate astea eu mă prefăceam ca nu știu ce se întâmpla avea ceva telefon ce apăruse pe atunci și îmi punea filme pentru adulți atunci nu realizam prea multe dar crescând în timp am început să realizez ce se întâmplă până când aveam vreo 8 ani a făcut toate astea…de multe ori ejacula pe mine mă punea să-i fac or@l până era gata (și nu nu e nici o minciună din ce-am zis mai sus ) nu sunt troll să știți el crede ca nu-mi aduc aminte nu prea vorbim i-am dat block peste tot dar nu pot uita această traumă cei care ați trecut prin asta cum ați reușit să scăpați de trauma asta ați putut trece peste? Știu ca nu poți uita dar poți trece peste …cum ați putut!? Daca ziceam cuiva nu ma credeau el in ochii lumii era cel mai bun și acum e la fel imi zicea ca daca ii. Fac așa sau așa imi cumpără dulciuri el și lucra și da îmi cumpără și jucării dar atunci nu realizam așa mult și îmi spunea să nu zic la nimeni ca e doar un joc …va rog sa nu râdeți sau să judecați Și nu sunt troll!

31 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca ai posibilitatea ai putea merge pentru consiliere la Fundatia crestina Elpis, ei consiliaza si se roaga pentru cazuri atât de grave de abuz.
Te-ar ajuta sa citești cartea 'Sara de Sarah Show, de la Editura Elpis, autoarea povestește viata ei asemănătoare cu a ta, a fost abuzata sexual mulți ani de tatal ei dar primind consiliere la un centru similar din Anglia, s-a vindecat complet si are o viata fericita alaturi de sotul ei si cei 2 copii ai lor. Dacă imi trimiti adresa in privat, ti-o trumit prin poștă, am 2 exemplare.

| Anonimms128 explică (pentru ania):

Da e foarte greu unde îi pot găsi? Îți mulțumesc din suflet pentru susținere ❤️

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca te faci boxer la varsta adulta si cand erai mic te batea tac-tu de te rupea, de ce ai numi asta o trauma? Tu te auzi ce timpenii poti debita?

| Anonimms128 explică (pentru GabiDumitrescu):

Aici da e o traumă fiind un copil mic. Nu ar trebui nimeni să treacă prin asta crede mă nu mă ajută nimic pe viitor eram totuși un copil

| Anonimms128 explică (pentru GabiDumitrescu):

Să folosești protecție să nu te înmulțești dacă crezi ca e normal, Să știi ca ce-am scris mai sus e o traumă și nu e normal așa ceva numai normalizați pedofilia nu știți câți copiii fie fete fie băieții trec prin asemenea traume gândește-te să ai o fată și un om să o abuzeze sexual cum ar fi pentru tine! Îți doresc numai bine

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Anonimms128):

Nu e nimic normal, doar ca mai sunt unii ca el care fie ca sa para interesanti, fie ca sunt efectiv idioti, emit astfel de pareri.

| Furnicuta000 a răspuns:

Off e o trauma care nu o sa dispara asa usor, de fapt de multe ori nu dispare niciodata. Dar trebuie sa inveti sa traiesti cu ea. Si orice ti-ar spune oricine, sa iti intre bine in cap ca nu a fost vina ta! Ai o data trauma abandonului si a doua oara trauma abuzului sexual. Nu va fi usor sa treci peste, cu terapie o sa fii mai bine, o sa vezi. Daca vrei sa mai inchizi din ranile astea poti sa incerci sa discuti cu parintii tai naturali, sa discutati despre motivele pentru care te-au lasat la bunici si sa dezgropi povestea cu abuzatorul tau pentru ca se poate si dupa ce au trecut multi ani sa il reclami la politie. Nu il lasa sa scape nepedepsit, era aproape major cand a facut asta, avea discernamant

| Anonimms128 explică (pentru Furnicuta000):

Mamă nici nu-mi răspunde la telefon măcar ..Am încercat să o sun mereu dar asta e ai dreptate niciodată nu dispare această traumă

| Anonimms128 explică (pentru Furnicuta000):

Mulțumesc mult pentru susținere mama m-a abandonat ca și-a găsit pe altcineva și tata ca zicea ca nu sunt fata lui îmi e teamă să zic cuiva dacă nu ma va crede ai mei nu m-au crezut aproape niciodată

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu pot sa cred ca ai scris asa ceva. De asta a ajuns tara asta cum a ajuns, esti pur si simplu un idiot!

| FreddieM a răspuns (pentru Furnicuta000):

Am rămas și eu șocat de răspunsul acelui imbecil, total lipsit de orice urma de umanitate, sper sa fie ultimul din specia lui. Pur și simplu mi-a stricat ziua,
vreau să-l văd ce face dacă vreodată un copil al lui ar trăi asemenea trauma.
Serios, plânge sufletul in mine după ce am citit povestea sărmanei fete, as vrea daca ar fi posibil, să-i culeg cu propriile mâini durerea care o poarta în suflet.
Cheers

| Anonimms128 explică (pentru FreddieM):

Sper să nu se mai înmulțească mulți ca și el, să folosească protecție, Nu judec eu îi doresc tot binele dar nu ar vrea ca fata lui să treacă prin o traumă ca aceasta chiar dacă poate dar nu treci peste îți rămâne traumă în suflet mulți ani ….si mereu când mă gândesc îmi rămâne un nod în stomac

| FreddieM a răspuns:

Ma scuz in fata ta că din păcate fac parte di aceeași specie cu acel imbecil care a demonstrat asemenea lipsa de umanitate și atât de puțină minte, să știi că ma doare că treci prin așa ceva, sper din tot sufletul că ticălosul să poată plăti cumva pentru daunele infame care le-a provocat, ai avea o șansă, mergi fara frica și denunță fapta și cere suport și ajutor psihologic, te va ajuta sa-ti mai eliberezi durerea și stresul mental care îți consuma mintea și viața. Eu zic să discuți in privat la școală, cu vreun profesor în care ai încredere, să-i spui clar că ai avea nevoie de o consiliere și suport pentru a depăși o veche trauma, te va asculta și va face ce e necesar. E datoria lor sa se preocupe și să semnaleze anumite probleme psihologice sau diverse traume prin care trec elevii lor.
Mult succes și poți să mai dai un semn pe-aici, suntem unii cărora chiar ne pasa de suferința celorlalti, am vrea sa aduci niste vesti mai bune cumva, îți doresc tot succes și tot binele din lume.
Cheers

Nici nu știu se mai poate face ceva după atâția ani? E foarte dureros să treci prin astea și eu nu am spus asta nimănui am ținut mereu în mine toate acestea eu nu am fost genul de copil să pot spune alor mei orice ca nu mă credeau și mă judecau și cred ca după atâta ani nu mă va crede nimeni

Îți mulțumesc pentru susținere, Multă sănătate și o să mai dau semne nu intru chiar des dar voi intra vă mulțumesc sunteți niște oamenii minunați ❤️

| Miruna333 a răspuns:

TERAPIE. Singura solutie, nu asulta prostii cu preoti si fundatii, numai sarlatani

| Anonimms128 explică (pentru Miruna333):

Am înțeles, Dar eu am o problemă nu îmi pot exprima sentimentele sau să vorbesc deschis cu cineva mi-e teamă ca mă va judeca nu știu de ce am mereu impresia asta am fost judecată mult

| Miruna333 a răspuns (pentru Anonimms128):

Iarasi, asta vb la terapeut. Acela este job-ul omului, ii poti spune absolut orice, nu te va judeca. Nu e un ratat cu minte inchisa de pe strada. Regula nr.1 la terapie este sinceritatea absoluta. Omul nu te poate ajuta daca nu esti sincer

| eliancodrut a răspuns:

Daca este o poveste adevarata este trist, dar fapta se prescrie dupa un nr. de ani. Dar chiar daca nu s-ar prescrie, cu ce dovedesti faptele?

| Anonimms128 explică (pentru eliancodrut):

Nu e nimic ireal, Nu am cum să mint cu așa ceva dovezi sincer nu am ca nu am zis nimănui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu iubire si iertare se vindeca orice trauma.
Chiar dacă majoritatea de pe-aici sunt atei eu afirm cu tărie ca exista preoti care te vor asculta fără sa te judece si chiar te vor ajuta sa treci peste aceasta problema.
Nu e ușor, e o problema emoțională iar tu probabil încă nu ai un echilibru emoțional.
Ca sa povestești asta cuiva chiar va trebui sa găsești pe cineva care poate sa te susțină si sa înțeleagă ca nu ai putut sa te aperi de acel abuz.
Dar acum ești puternica si vei trece peste traume.
Mai de preț decât toate este prietenia, te ajuta sa treci orice greutate.
Vorbesc de prietenia cea adevărată, duhovniceasca.

| just4ubr2015 a răspuns:

Ti-a placut mai mult oral decat an. din descrierea ta inseamna ca ai prins experienta.acum ai destula pentru Olanda sau Germania

| Anonimms128 explică (pentru just4ubr2015):

Eu zic să mergi tu în locul meu, Lu mama ta ce i-a plăcut? În loc să te scuipe te a înghițit

| just4ubr2015 a răspuns (pentru Anonimms128):

Zi mai bine adevarul ca iti placea si tie si tu ii cereai sa tio dea nu mai minti aiurea. mai esti in Olanda la puf sau ai venit acasa cu mami sa va laudati ca ati facut bani...

O venit mama ta, De unde știi tu unde sunt eu? Să ți de a Dumnezeu după suflet ești un idiot fără pereche

Singurul esti tu anonimule.

Vezi ca nici tu nu ai nume sau poza, Du te și te culca n ai ce face cu viața? Sper sa nu-ți găsești pe nimeni să-ți faci o familie ca nu meriți.

Esti cu capu si la propriu si la figurat, de la prea mult caras de mic ai ajuns un ciudat...du-te la o clinica sa te tratezi nu degeaba a avut dreptate cine tea regulat ca esti dus cu pluta

| petriinna a răspuns:

Pur și simplu trebuie sa rămâi un om bun și să faci binele în jur, orice sentiment pe lumea asta care iti vine: de mânie de ura de frustrare de invidie de judecată "LASA-LE SA TREACA PRIN TINE" și să îți vezi de lucrurile bune, viața aceasta este scurta si doar sufletul contează și vesnicia. Aceasta este crucea ta, care daca o duci până la capăt că un om care își dorește binele și să fie corect și educat pe cât se poate vei avea MARE cununa in fața lui Dumnezeu.
Crezi că Dumnezeu nu se sălășluiește mai mult în inimile frânte, ferice de copiii crescuți în familii ocrotitoare dar Dumnezeu plânge dupa cazurile mai delicate!

| Anonimms128 explică (pentru petriinna):

Îți mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase Dumnezeu să te binecuvânteze suflet minunat!❤️

| Anonimms128 explică:

Am înțeles, Vă mulțumesc frumos pentru informație